Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
ELKO Grupa kļuvusi par kompānijas Advantech oficiālo partneri Baltijas valstīs un Krievijā
Emitents ELKO Grupa AS (549300TNFQRZUIMUKG02)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-10-06 09:43:41
Versijas komentārs
Teksts

 

ELKO Grupa kļuvusi par kompānijas Advantech oficiālo partneri Baltijas valstīs un Krievijā

 

AS ELKO Grupa šoruden kļuvusi par kompānijas Advantech vienīgo oficiālo izplatītāju Baltijas valstīs, kā arī oficiālo partneri Krievijā, nodrošinot šajos tirgos pilnu šī ražotāja produktu sortimentu. Tas nozīmē, ka turpmāk klienti Baltijā un Krievijā varēs iegādāties pasaulē pazīstamus un atzītus produktus un risinājumus.

 

Advantech ir sava segmenta tirgus līderis ar plašu produktu klāstu, kura sortimentā ir tehnoloģiskie risinājumi un sistēmas, kas paredzētas uzņēmumiem gandrīz visās nozarēs: telekomunikācijas, transports, ražošana, medicīna u.c. Ražotājs klientiem nodrošina gan atsevišķus tehnoloģisko risinājumu produktus, gan arī jau saliktas un notestētās IT sistēmas, kas pielāgotas darbam ar visplašāko programmnodrošinājumu klāstu. Tieši šie faktori padara Advantech  zīmolu par draudzīgu un piemērotu dažādiem klientu segmentiem.  

 

Ilgonis Inspēters, AS ELKO Grupa distribūcijas direktors: „Jaunās sadarbības uzsākšanu vērtēju kā lielu ieguvumu gan „ELKO Grupai”, gan arī Baltijas un Krievijas klientiem un uz šīs sadarbības perspektīvām raugāmies ļoti optimistiski. Laikā kad dažādu procesu optimizācija un automatizācija pasaulē ir prioritāte Nr 1 gandrīz visās nozarēs, pieprasījums tirgū pēc attiecīgiem tehnoloģiskajiem risinājumiem aug.

Baltijas valstīs joprojām ir liela iespēja un pagaidām vēl neizmantots potenciāls šai jomā - attīstīties līdzi un izmantot šīs vadošo pasaules ražotāju tehnoloģisko risinājumu iespējas visdažādākajās jomās gan valsts, gan privātajā sektorā, tādā veidā ievērojami samazinot izdevumus un uzlabojot savu efektivitāti”.     

 

Par Advantech

Advantech dibināts 1983.gadā, un ir līderis ePlatform produktu un pakalpojumu nodrošināšanā. Advantech piedāvā visaptverošu sistēmu integrāciju, datortehniku, programmatūru, uz klientiem orientētus dizaina pakalpojumus un loģistikas atbalstu visā pasaulē. Advantech cieši sadarbojas ar partneriem, lai palīdzētu nodrošināt pilnīgus risinājumus dažādām rūpniecības nozarēm.

 

Par ELKO Grupa

AS ELKO Grupa dibināta 1993. gadā. ELKO Grupa ir Latvijas lielākais uzņēmums un kopš 2007. gada strādā ar vairāk nekā viena miljarda ASV dolāru lielu gada apgrozījumu. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir datortehnikas un elektronikas preču vairumtirdzniecība Baltijā, Centrālajā un Austrumeiropā un NVS. Uzņēmums pārstāv vairāk nekā 80 ražotājus un pārdod to preces vairāk nekā 6300 mazumtirgotājiem, vietējiem datortehnikas ražotājiem un sistēmu integratoriem. ELKO Grupa piedāvā vairāk nekā 9000 produktu nosaukumu no pasaules pazīstamākajiem piegādātājiem - Acer, Intel, Seagate, Samsung, Sony, TomTom, Western Digital un citiem. Pašlaik uzņēmumā nodarbināti vairāk nekā 340 cilvēki. AS ELKO Grupa pieder vairākām juridiskām personām, kā arī investīciju fondam Amber Trust un East Capital Asset Management saistītajiem investīciju fondiem.

 

 

Papildu informācija:

Kristīne Saulriete

AS ELKO Grupa

Mārketinga un komunikāciju direktore

Tālrunis: + 371 6709 3214

Fakss: + 371 6709 3299

e-pasts: kristine_saulriete@elkogroup.com

http://www.elkogroup.com

Pielikumi