Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SIA „LASCO Investment” uzsākts ārpustiesas tiesiskās aizsardzības process
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-10-05 16:00:50
Versijas komentārs
Teksts

SIA „LASCO Investment” uzsākts ārpustiesas tiesiskās aizsardzības process

AS „Latvijas kuģniecība” (LK) meitas sabiedrībai SIA “LASCO Investment” ir ierosināts ārpustiesas tiesiskās aizsardzības process (ĀTAP). SIA „LASCO Investment” ir LK koncernam piederošo nekustamo īpašumu holdinga un pārvaldes sabiedrība.
 
„Tāpat kā pārējām ar nekustamā īpašuma ieguldījumiem saistītajām LK koncerna sabiedrībām, ĀTAP piemērošanas mērķis ir aktīvu vērtības saglabāšana un visu akcionāru interešu aizsardzība, nepieļaujot aktīvu piespiedu atsavināšanu krīzes apstākļos par nepamatoti zemu cenu. ĀTAP procesa laikā, kas ilgs divus gadus, ceram pārfinansēt esošās saistības, lai vidēja termiņa perspektīvā, t.i. trīs līdz piecu gadu termiņā, nodrošinātu peļņu LK koncerna akcionāriem no nekustamā īpašuma ieguldījumu pārdošanas,” norāda SIA „LASCO Investment” valdes priekšsēdētājs Raitis Nešpors.
 
 
Papildus informācija:
Ģirts Apsītis
Valdes priekšsēdētāja palīgs
AS „Latvijas kuģniecība”
Tālr. 67020126
Pielikumi