Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par galvojuma izsniegšanu SIA „Ditton Chain”
Emitents Ditton pievadķēžu rūpnīca, AS (391200LSGSVWPZW6LL87)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-09-24 12:33:01
Versijas komentārs
Teksts

 Saskaņā ar Kopdarbības līguma, kas noslēgts starp AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” un SIA „Ditton Chain” noteikumiem, SIA „Ditton Chain” ir paziņojusi par nodomu uzsākt ieguldījumu veikšanu savas ražošanas attīstībā, kas būs izvietota AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” piederošajās platībās. Šīs ražošanas attīstībā SIA „Ditton Chain” saskaņā ar uzņēmuma publiski sniegto informāciju plāno ieguldīt līdz 12,346 milj.EUR. No tiem ERAF finansējums sastāda 4,269milj.EUR, un Bankas (kredīta) līdzekļi 4,4 milj.EUR. 

Paredzams ka ap 49,5% no kopējā SIA „Ditton Chain” projekta izmaksām vai 6,134milj.EUR tiks ieguldīti AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” piederošajā īpašumā (ēkās, būvēs, inženiertīklos, komunikācijās, teritorijā), ka arī sagatavošanāsun citos darbos. 

Saskaņā ar Kopdarbības līguma nosacījumiem visi uzlabojumi un ieguldījumi, kurus SIA „Ditton Chain” veiks AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” piederošajā īpašumā, tai skaitā būvdarbi, sagatavošanas un citi darbi, no AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” puses netiks kompensēti un jebkurā gadījumā paliks tās rīcībā. 

Turklāt SIA „Ditton Chain” projekta ietvaros paredz iegādāties arī mūsdienīgas tehnoloģiskās iekārtas, kuru pašreiz nav AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” rīcībā un kuras tā nevar iegādāties finansējuma trūkuma dēļ. Šo iekārtu ekspluatācijas rezultātā, ko saskaņā ar Kopdarbības līgumu SIA „Ditton Chain” apņēmās nodrošināt arī AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” interesēs, AS „Ditton pievadķēžurūpnīca” spēs nodrošināt atbilstošu un stabilu produkcijas kvalitāti, ražot jaunus produkcijas veidus un saglabāt un paplašināt savu noieta tirgu. 

Ņemot vēra augstākminētos apstākļus, AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” Valde unPadome ir nolēmusi izsniegt galvojumu SIA „Ditton Chain” 4,4 milj.EUR apmērā mērķa kredītlīdzekļu saņemšanai augstākminētajam projektam. 

Paziņojums sniegts pēc galvojuma noteikumu spēkā stāšanās.

P.Dorofejevs

Valdes priekšsēdētājs

 
Pielikumi