Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Papildināts Latvijas kuģniecības valdes sastāvs
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-07-23 13:53:11
Versijas komentārs Pievienota informācija par Polam Tomasam piederošo LK akciju skaitu.
Teksts

Papildināts Latvijas kuģniecības valdes sastāvs

Akciju sabiedrības „Latvijas kuģniecība” (LK) valdē uz piecu gadu termiņu ir ievēlēts un darbu ir uzsācis jauns valdes loceklis Pols Tomass (Paul Thomas). Jaunā valdes locekļa iepriekšējā darba pieredze ir saistīta ar pasaules kuģošanas biznesu jau kopš 1983.gada, tajā skaitā direktora pienākumu pildīšanu kompānijā „Finaval S.p.A.” no 1988.gada, kas ir Itālijā reģistrēts tankkuģu īpašnieks, kā arī padomes locekļa pienākumu pildīšanu akciju sabiedrības „ Ventspils nafta” padomē no 2010.gada janvāra līdz jūlijam. Uz piecu gadu termiņu pilnvaras ir pagarinātas arī visiem līdzšinējiem valdes locekļiem.
 
Līdz ar to LK valde šobrīd darbojas 4 valdes locekļu sastāvā –valdes priekšsēdētājs Imants Sarmulis, valdes locekļi Andris Linužs, Raivis Veckāgans un Pols Tomass (Paul Thomas).
 
LK ir starptautiska kuģošanas kompānija, kuras komerciālajā flotē šobrīd ietilpst 23 tankkuģi, kopējai flotes kravnesībai pārsniedzot 1 miljonu tonnu. LK koncerna flotē ietilpstošie  tankkuģi ir nodarbināti gan tumšo, gan gaišo naftas produktu pārvadājumos Baltijas, Ziemeļeiropas, Melnās jūras, Vidusjūras, Transatlantijas, kā arī Tuvo un Tālo Austrumu tirgos. LK ieņem ievērojamu vietu pasaules kuģošanas biznesā, iekļaujoties starp divdesmit lielākajiem pasaules vidēja izmēra tankkuģu īpašniekiem.
 
Jaunajam valdes loceklim Polam Tomasam (Paul Thomas) LK akcijas nepieder.
 
Papildus informācija:
Ģirts Apsītis
Valdes priekšsēdētāja palīgs
AS „Latvijas kuģniecība”
Tālr. 67020126
Pielikumi