Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS Ventspils nafta padomes locekļu iepriekšējā pieredze
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-07-12 12:46:53
Versijas komentārs
Teksts


2010. gada 7. jūlijā AS Ventspils nafta ievēlēta jauna padome, kuras sastāvā ir: Džaveds Ahmeds (Javed Ahmed), Mihails Dvoraks (Mikhail Dvorak), Vladimirs Egers (Vladimir Egger), Rubils Jilmazs (Rubil Yilmaz), Marks Vērs (Mark Ware), Kristofs Teofanis Matsakos (Christophe Theophanis Matsacos), Oļegs Stepanovs, Edgars Jansons, Rudolfs Meroni (Rudolf Meroni), Maikls Hasons (Michael Hason), Deivids Aleksandrs Šlafs (David Alexander Schlaff).

Kristofs Teofanis Matsakos pievienojās Vitol finanšu grupai 2008. gadā. Viņš darbojas Vitol pārstāvniecības birojā Maskavā un ir atbildīgs par biznesa attīstību Krievijā un bijušajās NVS valstīs. K.T.Matsakos pirms darba Vitol guvis pieredzi banku sektorā, strādājot VTB Europe (Londonā) (pirms tam Moscow Narodny Bank), kur bija atbildīgs par naftas biznesa un finanšu jomu Krievijā un bijušajās NVS valstīs.

Rudolfs Meroni kopš 2005. gada ir padomes priekšsēdētājs AS Ventbunkers un kopš 2010. gada AS Latvijas Nafta Tranzīts, kopš 2007. gada – padomes loceklis. Kopš 2006. gada R.Meroni ir AS Ventspils Tirdzniecības osta padomes loceklis.

Savu profesionālo karjeru Maikls Hasons sāka kā iekšzemes ieņēmumu inspektors Austrijas Finanšu ministrijā. Viņš turpināja darbu grāmatvedības jomā un kopš 1997. gada Hasona kungs ir vadošais partneris (95%) uzņēmumā Dr. Franz Burkert & Michael Hason Steuerberatung KG, kā galvenais darbības virziens ir starptautiskā nodokļu plānošana un tiesības.

Kopš 2008. gada Deivids Aleksandrs Šlafs ir galvenais investīciju speciālists M-Tel Holding GmbH. Kopš 2007. gada viņš ir padomes loceklis uzņēmumā Latrobe Specialty Steel Company, kas ir viens no lielākajiem tērauda ražotājiem ASV, un kopš 2010. gada padomes loceklis RHI AG, kas ir pasaules vadošais ugunsizturīgo produktu ražotājs.

Edgars Jansons savu karjeru sācis Latvijas Unibankā (tagadējā SEB banka). Pirms valdes priekšsēdētāja amata iegūšanas SIA LSF Holdings 2002. gadā, E.Jansons bija Audita komisijas loceklis AS Latvijas Kuģniecība.

Jauno padomes locekļu īpašumā nav VN akciju.

Ventspils nafta

Zane Bojāre
A/s „Ventspils nafta” preses sekretāre
E-pasts: zane.bojare@vnafta.lv
Tālr.: 67821691; 29706733

Pielikumi