Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Publikācija presē
Emitents VEF Radiotehnika RRR, AS (48510000PIT2XZ7X9Y86)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-07-09 09:21:17
Versijas komentārs
Teksts

   Atsaucoties uz publikāciju š.g.9.jūlija laikrakstā „Lietišķā Diena”  informējam par uzņēmuma darbību . Uzņēmumā notikušās lielas izmaiņas. Pieaudzis pasūtījumu skaits. Pastāvīgais partneris no Itālijas atsūtījis savus pasūtījumus profesionālo akustiku korpusu izgatavošanai ne tikai jūlija un augusta mēnešiem, bet jau ražošanai nodoti septembra- oktobra pasūtījumi. Sadzīves akustikas ražošana ar pasūtījumiem no  Krievijas vairumtirgotājiem  nodrošināta jau līdz gada beigām par 500 tūkstošiem EUR. Šobrīd tiek sagatavots paraktīšanai sadarbības līgums Lai nodrošinātu esošo un nākošo pasūtījumu izpildi, tiek veikta ražošanas jaudu palielināšana, kā arī palielinās darbinieku skaits.

Intensīvi tiek strādāts pie jauna dizaina modeļiem Ziemeļvalstu tirgum, lai veiksmīgas sadarbības gadījumā noslēgtu līgumu. Par produkcijas augsto kvalitāti liecina arī tas, mūsu akustiku ir iegādājušies konkursa “Jaunais Vilnis “ mākslinieki.

Informāciju sagatavoja padomes locekle A.Smiltniece, tel.67417219

 

Pielikumi