Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par izmaiņām SIA LatRosTrans padomē
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-07-06 13:02:27
Versijas komentārs
Teksts

Publiskās akciju sabiedrības Ventspils nafta meitas uzņēmumā SIA LatRosTrans veiktas padomes izmaiņas. Savu amatu uzņēmuma padomē atstājusi Olga Kurenkova, viņas vietā par SIA LatRosTrans padomes locekli iecelts Andrejs Zabeckis.

Andrejs Zabeckis strādājis AS Kālija Parks par audita komitejas priekšsēdētāju, AS Baltijas Ekspresis kā Padomes priekšsēdētāja vietnieks, kā SIA LSF Holdings un tās meitas uzņēmumu vadošais darbinieks. No 2009. gada A. Zabeckis strādājis kā SIA LSF Holdings prokūrists. Ieguvis augstāko ekonomisko izglītību Rīgas Ekonomikas augstskolā (SSE Riga).

SIA LatRosTrans padomē bez Andreja Zabecka darbojas Džefrijs Mārcs (Jeffrey Martz), Dmitrijs Vinogradovs, Mihails Dvoraks, Vladimirs Nazarovs, Dmitrijs Barkovs, kā arī Padomes priekšsēdētājs Saimons Bodijs (Simon Boddy) un priekšsēdētāja vietnieks Mihails Arustamovs.

SIA LatRosTrans pieder naftas un naftas produktu maģistrālais cauruļvads un uzņēmums vada tā darbību Latvijas teritorijā.
 

Ventspils nafta

Zane Bojāre
A/s „Ventspils nafta” preses sekretāre
E-pasts: zane.bojare@vnafta.lv
Tālr.: 67821691; 29706733

Pielikumi