Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par izmaiņām SIA Ventspils nafta termināls padomē
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-06-21 18:47:23
Versijas komentārs
Teksts

Veiktas izmaiņas publiskās akciju sabiedrības Ventspils nafta meitas sabiedrības SIA Ventspils nafta termināls padomes sastāvā.

No SIA Ventspils nafta termināls padomes locekļa amata atsaukts Marinuss de Jungs (Marinus de Jong). Padomē viņa vietā stāsies Normunds Staņēvičs, kas līdz 2010. gada pavasarim pildījis VN finanšu direktora un valdes locekļa pienākumus.

SIA Ventspils nafta termināls padomē turpina strādāt a/s Ventspils nafta valdes priekšsēdētājs Saimons Bodijs (Simon Boddy), Rubils Jilmazs (Rubil Yilmaz) un Roberts Mērija Viljams Džozefs Šarlote Nijsts (Robert Marie William Joseph Charlotte Nijst). SIA Ventspils nafta termināls padomes priekšsēdētāja amatu turpinās pildīt R. Nijsts.

SIA Ventspils nafta termināls ir a/s Ventspils nafta koncerna sabiedrība, kas nodrošina tranzīta pakalpojumus – naftas un dīzeļdegvielas pieņemšanu no cauruļvadiem, naftas, dīzeļdegvielas, autobenzīna un citu naftas produktu kravu pieņemšanu no dzelzceļa un no jūras, to uzglabāšanu un pārkraušanu.

SIA Ventspils nafta termināls ir lielākais šāda veida uzņēmums reģionā, tā naftas un naftas produktu rezervuāru parks sasniedz 1,2 miljonus kubikmetru, un tam nav analoga starp līdzīgiem uzņēmumiem tuvākajās valstīs.
 

Ventspils nafta

Zane Bojāre
A/s „Ventspils nafta” preses sekretāre
E-pasts: zane.bojare@vnafta.lv
Tālr.: 67821691; 29706733

Pielikumi