Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par izmaiņām AS Ventspils nafta valdē
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-06-19 13:55:07
Versijas komentārs
Teksts

Publiskās akciju sabiedrības Ventspils nafta valdes locekle Ilva Purēna atkāpusies no amata veselības stāvokļa dēļ.

Atbilstoši statūtiem VN valde sastāv no četriem valdes locekļiem. Kā ceturtais valdes loceklis VN valdes locekļa amatā ir ievēlēts Andris Vilcmeiers. Andris Vilcmeiers ir padomes priekšsēdētāja vietnieks VN asociētajā uzņēmumā AS „Latvijas kuģniecība”, Andris Vilcmeieres ir ieņēmis padomes locekļa amatu VN meitas uzņēmumā SIA „Ventspils nafta” termināls” 2008. gadā un 2009. gadā, kā arī līdz 2010.gada sākumam ieņēmis SIA „LatRosTrans” padomes priekšsēdētāja amatu.

Kā jau ziņots bez Andra Vilcmeiera VN valdē darbojas valdes locekļi Boriss Bednovs un Aleksandrs Jagdžijans, VN valdes priekšsēdētājs ir Saimons Bodijs.

A/s Ventspils nafta ir tranzītbiznesa jomā orientēta koncerna centrālā holdingsabiedrība, kuras darbības uzdevums ir ieguldījumu pārvalde meitas sabiedrībās, veicinot koncerna kopējās vērtības un katras atsevišķās meitas sabiedrības vērtības pieaugumu.

A/s Ventspils nafta koncerna darbība vērsta šādos virzienos: naftas un naftas produktu pārkraušana; naftas un naftas produktu transportēšana pa cauruļvadiem; kuģošanas bizness.
 

Ventspils nafta

Zane Bojāre
A/s „Ventspils nafta” preses sekretāre
E-pasts: zane.bojare@vnafta.lv
Tālr.: 67821691; 29706733

Pielikumi