Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Latvijas kuģniecība” meitas sabiedrība saņem ISO 9001-2008 kvalitātes vadības sertifikātu kuģu ekipāžu komplektēšanas sfērā
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-05-21 15:29:22
Versijas komentārs
Teksts

Akciju sabiedrības „Latvijas kuģniecība” meitas sabiedrība SIA „LSC Shipmanagement” ir saņēmusi jaunāko kvalitātes vadības standarta sertifikātu ISO- 9001-2008, tādējādi apliecinot SIA „LSC Shipmanagement” piedāvāto pakalpojumu augsto kvalitāti un atbilstību klientu, piemērojamo likumdošanas un normatīvo aktu prasībām. 

Starptautiskais vadības sistēmu sertifikācijas līderis „Bureau Veritas Latvia” ir pozitīvi novērtējis SIA „LSC Shipmanagement” paveikto un atzinis sabiedrības atbilstību kvalitātes vadības sistēmas ISO 9001:2008 standarta prasībām kuģu ekipāžu komplektēšanas sfērā (Crewing).

ISO 9001:2008 sertifikāta oficiāla izsniegšana notika šodien, 2010. gada 21. maijā. 

SIA „LSC Shipmanagement” valdes priekšsēdētājs Ansis Zeltiņš uzsver: „Saņemtais sertifikāts apliecina SIA „LSC Shipmanagement” spēju piedāvāt klientiem visaugstākās kvalitātes pakalpojumus, un man ir patiess prieks par paveikto. Sertifikācija mums nav bijis pašmērķis, bet gan rūpīgi pārdomāts stratēģisks solis ar mērķi piesaistīt jaunus klientus un nepārtraukti meklēt perspektīvus risinājumus, lai mūsu klienti saņemtu tikai un vienīgi pašu labāko kuģu ekipāžu komplektēšanas un vadības servisu, tā sekmējot arī viņu biznesu un konkurētspēju. Tādēļ vēlos pateikt paldies visiem darbiniekiem par viņu atbildīgo un reizēm pat skrupulozo darbu, kā rezultātā esam būtiski paaugstinājuši savu konkurētspēju kuģu ekipāžas komplektēšanas un vadības biznesa segmentā.” 

ISO 9001:2008 ir jaunākā starptautiskā kvalitātes pārvaldības sistēmas standarta versija (stājusies spēkā no 2008. gada 15. novembra, nomainot iepriekšējo standartu ISO 9001:2000), kuram pamatā ir kvalitātes vadības principi ar mērķi sniegt kvalitatīvus pakalpojumus un panākt klientu apmierinātību un viņu prasību apmierināšanu. Sertifikācija paaugstina sabiedrības atpazīstamību un iespējas konkurēt starptautiskajā tirgū.

SIA „LSC Shipmanagement” veic kuģu apkalpju komplektēšanu ne vien a/s „Latvijas kuģniecība” kuģiem, bet arī citiem kuģu īpašniekiem piederošiem naftas un ķīmisko vielu tankkuģiem, gāzvedējiem, refrižeratorkuģiem, sauskravu kuģiem, velkoņiem, u.c.. SIA „LSC Shipmanagement” ir saņēmusi klasifikācijas sabiedrības „Bureau Veritas Quality International” izsniegtu ISM sertifikātu. Uzņēmums Latvijas Republikas Satiksmes ministrijā un Latvijas Jūras administrācijā ir saņēmis visus nepieciešamos sertifikātus, atzinumus un licences.

 

Sīkākai informācijai:

Marita Ozoliņa-Tumanovska

Sabiedrisko attiecību un reklāmas dienesta vadītāja

Tālr. 67020120, 29287169

E-pasts : marita.ozolina@lscgroup.lv

Pielikumi