Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par VN oficiālās informācijas publiskošanu
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-05-07 16:41:17
Versijas komentārs
Teksts

AS „Ventspils nafta” vadība uzsver, ka visa oficiālā informācija AS „Ventspils nafta” vārdā par akcionāru sapulcēm, finanšu rādītājiem un citiem būtiskiem notikumiem saskaņā ar Finanšu instrumentu tirgus likuma 642 pantu tiek sniegta oficiālajās ziņošanas sistēmās: ORICGS (Finanšu un kapitāla tirgus komisija) un GlobeNewswire (Nasdaq OMX), kā arī AS „Ventspils nafta” mājaslapā www.vnafta.lv.

 
Jebkura informācija par AS „Ventspils nafta”, kas ievietota oficiālajās ziņošanas sistēmās cita uzņēmuma vārdā vai kas publicēta masu medijos, bet nav publiskota oficiālajās ziņošanas sistēmās, nav sniegta AS „Ventspils nafta” vārdā, var būt maldinoša un nereprezentē AS ”Ventspils nafta” vadības viedokli.
 
Jau iepriekš ziņots, ka AS „Ventspils nafta” kārtējā akcionāru sapulce sasaukta 2010. gada 11. novembrī, par ko publiskota informācija ORICGS, GlobeNewswire sistēmās, AS „Ventspils nafta” mājaslapā, kā arī papildus informāciju AS „Ventspils nafta” valde sniegusi Latvijas Republikas oficiālajā laikrakstā „Latvijas vēstnesis”, laikrakstā „Diena”, laikrakstā „Dienas bizness” un laikrakstā „Neatkarīgā Rīta Avīze”.

Ventspils nafta

Zane Bojāre
A/s „Ventspils nafta” preses sekretāre
E-pasts: zane.bojare@vnafta.lv
Tālr.: 67821691; 29706733

Pielikumi