Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Korporatīvās pārvaldības principi 2009.gadā
Emitents Latvijas zoovetapgāde, AS
Veids Finanšu pārskati
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-05-18 14:53:26
Versijas komentārs Papildīnāts 6. punkts "Atalgojuma politika", pievienots 7. punkts "Ziņojums par atalgojuma politiku".
Teksts

 

Lai nodrošinātu un vairotu investoru, sadarbības partneru, klientu un sabiedrības izpratni par uzņēmumu, tā darbību un pārvaldi, AS „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE” publisko Korporatīvās pārvaldības ziņojumu.

AS „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE” Korporatīvās pārvaldības ziņojums (turpmāk tekstā - Ziņojums) par 2009. gadu sagatavots, pamatojoties uz AS „NASDAQ OMX Riga” 2008. gadā izdotajiem „Korporatīvās pārvaldības principiem un ieteikumiem to ieviešanā”. Ziņojumu sastādījusi AS „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE”  valde un izskatījusi AS „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE” padome.

 

Korporatīvās pārvaldības principi ir maksimāli piemēroti „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE” darbībai, un 2009. gadā „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE”” ir ievērojusi lielāko daļu no tiem.

 

AS "LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE" Valde

Pielikumi
Latvijas.zoovetapgade_korp.parv._LV.doc 2009_LABOTS.doc (719.00 kB)