Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums par vadības atbildību
Emitents Latvijas zoovetapgāde, AS
Veids Finanšu pārskati
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-05-06 17:18:14
Versijas komentārs
Teksts

PAZIŅOJUMS PAR AS „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE”   VADĪBAS ATBILDĪBU

 

AS „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE” vadība ir atbildīga par gada pārskata sagatavošanu katram finanšu gadam, kas atspoguļo patieso AS "LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE" ("Sabiedrība") finanšu stāvokli uz finanšu gada beigām, kā arī peļņu un zaudējumus attiecīgajam finanšu gadam.

Sagatavojot gada pārskatu, par gadu, kas noslēdzās 2009. gada 31.decembrī, vadība ir pielietojusi atbilstošus grāmatvedības principus, kas pamatojas uz saprātīgiem spriedumiem un aprēķiniem. Visi, pēc mūsu domām, pielietojamie grāmatvedības standarti, ir ievēroti (tajā skaitā Eiropas Savienībā pieņemtie Starptautiskie finanšu pārskatu standarti un Finanšu kapitāla un tirgus komisijas noteikumi).

Pamatojoties uz Sabiedrības vadības rīcībā esošo informāciju, gada pārskats ir sagatavots saskaņā ar spēkā esošo normatīvo aktu prasībām un sniedz patiesu un skaidru priekšstatu par Sabiedrības aktīviem, pasīviem, finansiālo stāvokli un peļņu vai zaudējumiem.


AS „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE”

vadības vārdā:

 

Valdes priekšsēdētājs

Aldis Taurītis

 

 

 

Pielikumi