Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS ELKO Grupa kļūst par ekskluzīvo Western Digital SSD disku izplatītāju
Emitents ELKO Grupa AS (549300TNFQRZUIMUKG02)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-04-29 12:16:09
Versijas komentārs
Teksts

AS ELKO Grupa ir kļuvusi par Western Digital ekskluzīvo partneri, piedāvājot SSD diskus (Solid State drive) Krievijas, Ukrainas, Baltijas un Austrumeiropas tirgos.

 
SSD diski jeb Solid State drive ir jaunās paaudzes datu glabāšanas ierīces – mūsdienīgas tehnoloģijas, kas ir ievērojami ātrākas kā jau pierastie cietie diski un izceļas ar lielāku drošību. Tieši drošību ražotājs min kā lielāko Western digital SDD disku priekšrocību.
 
Ilgonis Inspēters, AS ELKO Grupa distribūcijas direktors: „AS ELKO Grupa ir viens no vadošajiem IT komponenšu un risinājumu izplatītājiem Austrumeiropā un Baltijas valstīs un jau ilgstoši - kopš 1994.gada veiksmīgi sadarbojas ar Western Digital. ELKO Grupa tika izvēlēta kā SSD disku ekskluzīvs partneris šajā reģionā ne tikai pateicoties ilgstošajai sadarbībai, bet arī tādēļ, ka ir spējis sevi pierādīt kā veiksmīgs risinājumu komponenšu izplatītājs. Šī sadarbība nodrošinās mūsu klientiem plašākas izvēles iespējas, iegādājoties kvalitatīvas un mūsdienīgas tehnoloģijas.
 
Western Digital SSD disku ekskluzīvā izplatītāja statuss garantē konkurētspējīgas cenas, tiešās piegādes, kā arī nodrošina klientiem plašāku SSD disku klāstu.
 
Par Western Digital
Western Digital ir pionieris konkurētspējīgu datu uzglabāšanas iekārtu, risinājumu ražošanā un attīstībā un pasaules līderis cieto disku ražošanā. Šie produkti ir uzticami, droši, un Western Digital jau vairākkārt ir to pierādījis, piedāvājot nemainīgi izcilu kvalitāti. AS ELKO Grupa partneris kopš 1994.
 
 
Par ELKO Grupa
AS ELKO Grupa dibināta 1993. gadā. ELKO Grupa ir Latvijas lielākais uzņēmums un kopš 2007. gada strādā ar vairāk nekā viena miljarda ASV dolāru lielu gada apgrozījumu. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir datortehnikas un elektronikas preču vairumtirdzniecība Baltijā, Centrālajā un Austrumeiropā un NVS. Uzņēmums pārstāv vairāk nekā 80 ražotājus un pārdod to preces vairāk nekā 6300 mazumtirgotājiem, vietējiem datortehnikas ražotājiem un sistēmu integratoriem. ELKO Grupa piedāvā vairāk nekā 9000 produktu nosaukumu no pasaules pazīstamākajiem piegādātājiem - Acer, Intel, Seagate, Samsung, Sony, TomTom, Western Digital un citiem. Pašlaik uzņēmumā nodarbināti vairāk nekā 340 cilvēki. AS ELKO Grupa pieder vairākām juridiskām personām, kā arī investīciju fondam Amber Trust un East Capital Asset Management saistītajiem investīciju fondiem.
 
Papildu informācija:
Kristīne Saulriete
AS ELKO Grupa
Mārketinga un komunikāciju direktore
Tālrunis: + 371 6709 3214
Fakss: + 371 6709 3299
Pielikumi