Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS "Latvijas kuģniecība" gada pārskatu plāno iesniegt līdz 31. jūlijam
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-04-13 09:36:38
Versijas komentārs
FKTK komentārs

Finanšu un kapitāla tirgus komisija norāda, ka tā saistībā ar AS ''Latvijas kuģniecība'' revidētu 2009. gada pārskatu 30.07.2010. ir pieņēmusi  lēmumu Nr. 212 ''Par AS "Latvijas kuģniecība'' Finanšu instrumentu tirgus likuma 56. panta piektās daļas pārkāpumu''.  

Informācija par Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes lēmumu (tā rezolutīvo daļu) 03.08.2010. ir publicēta Oficiālajā obligātās informācijas centralizētajā glabāšanas sistēmā (saite uz Oficiālajā obligātās informācijas centralizētajā glabāšanas sistēmā publicēto informāciju par Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes pieņemto lēmumu: https://www.oricgs.lv/eri/LSC1R/5543/).

Ieinteresētās personas lēmuma pilnu tekstu (lēmuma apliecinātu kopiju) var saņemt, ar iesniegumu vēršoties Finanšu un kapitāla tirgus komisijā, Kungu ielā 1, Rīgā, LV -1050. 

 

Teksts

 

Akciju sabiedrība  “Latvijas kuģniecība” informē, ka uzņēmums darīs visu iespējamo, lai gada pārskats tiktu iesniegts līdz  “Gada pārskatu likuma” 66. pantā noteiktajam termiņam, proti, šā gada 31. jūlijam. Diemžēl uzņēmuma gada pārskats nebūs pieejams biržas dalībniekiem saskaņā ar Finanšu instrumentu tirgus likuma prasībām, kas paredz 30. aprīli kā gada pārskatu publiskošanas termiņu. Par minētajiem apstākļiem likumdošanas noteiktajā kārtībā jau ir informēta arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija.

Aizkavēšanās saistīta ar akciju sabiedrības “Ventspils nafta” kā a/s “Latvijas kuģniecība” valdošā uzņēmuma atšķirīgo nostāju par savstarpēju darījumu izpildi un to attiecīgu atspoguļojumu a/s “Latvijas kuģniecība” pārskata dokumentos, kā arī iespējamo nepieciešamību saņemt no a/s “Ventspils nafta” atkarības pārskata sagatavošanai vajadzīgos apstiprinājumus. A/s “Latvijas kuģniecība” aktīvi strādā, lai vienotos ar a/s  “Ventspils nafta” vadību par abu pušu savstarpējo darījumu izpildi ne tikai a/s “Ventspils nafta” akcionāru interesēs, bet arī atbilstoši a/s  “Latvijas kuģniecība” akcionāru, tostarp, valsts, interesēm.

 

 

Papildu informācija:

  

Marita Ozoliņa-Tumanovska,

Sabiedrisko attiecību un reklāmas dienesta vadītāja

tālr.: +371 67020120, 29287169;

e-pasts: marita.ozolina@lscgroup.lv

 

 

Pielikumi