Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
“Olainfarm” neizslēdz iespēju izveidot aptieku tīklu Latvijā un izplešas Āzijā
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-03-29 15:31:56
Versijas komentārs
Teksts

 

Olaine, 2010.gada 29.martā
 
 “Olainfarm” neizslēdz iespēju izveidot aptieku tīklu Latvijā un izplešas Āzijā
 
AS „Olainfarm” neizslēdz iespēju nākotnē izveidot aptieku tīklu Latvijā. Atkarībā no gaidāmajiem lēmumiem Latvijas Republikas Farmācijas likumā AS “Olainfarm” varētu veidot gluži jaunu aptieku tīklu vai arī iegādāsies kādu no jau esošajiem.
 
AS "Olainfarm" šogad Bangkokā atklās uzņēmuma reģionālo centru, no kura tiks apkalpota visa Dienvidaustrumāzija. Šajā gadā ir plānots uz Vjetnamu nosūtīt pirmos AS “Olainfarm” produktus, un tiek plānots, ka perspektīvā šis tirgus sasniegs līdzvērtīgu apjomu kā Baltkrievijas tirgus – aptuveni 3 miljonus eiro.
 
“Lai pilnvērtīgi ieietu Āzijas tirgū, būs nepieciešami vismaz 8-10 gadi, bet Ķīnas – ne mazāk kā 15 gadi,” uzskata Valērijs Maligins, AS "Olainfarm" valdes priekšsēdētājs.
 
Kā AS “Olainfarm” vadošais produkts pēdējo gadu laikā ir izvirzījies “Neiromidīns”. Pašlaik tā pārdošanas apjomi jau sastāda 4 miljonus latu. Pārdošanas rādītāji turpina augt, un nākamajā gadā tie varētu būt arī krietni lielāki.
 
AS „Olainfarm” 2010.gadā plāno saglabāt 2009.gadā sasniegto apgrozījumapieauguma dinamiku un strādāt ar lielāku peļņu nekā pērn. 2009.gadā AS“Olainfarm” peļņa bija 2,56 miljoni latu (3,64 miljoni eiro), apgrozījums -22,4 miljoni latu (32 miljoni eiro).

 
AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar gandrīz 40 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijaiun visai pasaulei. Šobrīd AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 30 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.
 
Papildu informācija:
Salvis Lapiņš
AS „Olainfarm“ valdes loceklis
mob. tālr. +37126448873
Pielikumi