Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Uzņēmuma papildus paziņojums
Emitents PATA Saldus, AS (iepriekšējais nosaukums - Saldus mežrūpniecība, AS) (529900B6BX2C1KFI6P75)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-03-01 16:34:54
Versijas komentārs Nepareizs saīsinājums, LIIA vietā ir LIAA.
Teksts

 

Papildus paziņojums

 

Sagatavojot LIAA  projekta pieteikumu ”AS Saldus mežrūpniecība produktu ražošanas tehnoloģijas attīstība un modernizācija” atbilstoši MK noteikumiem Nr.200 no 2009.g.24.februāra , tika veikta iepirkuma procedūra saskaņā ar iepirkumus regulējošiem normatīviem aktiem . Informācija par iepirkuma priekšmetu, nolikums tika publicēti Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā, kur ir atrodami arī iepirkuma rezultāti. 

Pilnībā līgumi ar uzvarētājiem tiks noslēgti pēc tam , kad būs noslēgts līgums ar LIAA par projekta īstenošanu.

Projekta mērķis – radīt ražošanas infrastruktūru , kas nepieciešama , lai uzņēmums varētu efektīvi pārstrādāt visplašākā sortimenta skujkoku zāģbaļķus un radīt jaunus produktus. No jauna tiks uzstādīts zāģmateriālu ražošanas komplekss un izveidota atbilstoša infrastruktūra.


Uzņēmums šo projektu plāno finansēt gan ar pašu līdzekļiem , gan izmantojot kredītlīdzekļus. 


Projektu plānots īstenot laika periodā līdz 2011.gada novembrim

 


12 .02.2010 tika saņemta vēstule no LIAA  „Par Eiropas Savienības fonda projekta iesnieguma apstiprināšanu ar nosacījumu” ar nosacījumu,   līdzekļi pašlaik nav saņemti. Līgumu ar LIAA  plānojam noslēgt līdz 15. martam. Līdzekļus plānots saņemt 3 maksājumos 2010.g. jūlijā , 2010.dec ,  2011.nov .  Precīzi saņemšanas noteikumi būs atrunāti līgumā, kurš šobrīd ar LIAA  vēl nav parakstīts.

 

Pielikumi