Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Publikācija - Nordea
Emitents Amber Latvijas balzams, AS (097900BGLZ0000056644)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-01-21 16:21:13
Versijas komentārs
Teksts

Publikācija  - Nordea

Nordea turpina finansēt ”Latvijas balzams” un tā saistīto kompāniju tirdzniecības operācijas un investīciju projektus vairāk kā 18 miljoni eiro apjomā
 
 
Nordea banka ir pārjaunojusi kredītlīniju 9 miljoni eiro apjomā uzņēmumam a/s „Latvijas balzams”, kā arī nodrošinājusi papildus finansējumu 9.5 miljoni eiro apmērā un kredītlīnijas ar to saistītajiem uzņēmumiem.
 
Nordea bankas izsniegtais finansējums ir paredzēts dažādām tirdzniecības operācijām vietējā un eksporta tirgos.
 
Latvijas balzams valdes priekšsēdētājs Kārlis Andersons: „Mēs esam gandarīti, ka šajos grūtajos tirgus apstākļos mums ir saprotošs un atbalstošs finansu partneris, kurš ir novērtējis mūsu darba kvalitāti un mūsu līdzšinējā sadarbība turpinās savstarpējās uzticības gaisotnē. Šī brīža situācija pieprasa racionālas, darba efektivitāti uzlabojošas darbības, ko arī vēlamies realizēt vietējā un eksporta tirgos.
 
Nordea bankas korporatīvo darījumu departamenta vadītājs Gustavs Eglītis: „Uzņēmums „Latvijas balzams” ir pierādījums Latvijā ražojošo uzņēmumu augstajai konkurētspējai eksporta tirgos arī krīzes apstākļos. Arī šajā ekonomiski sarežģītajā situācijā Latvijas balzams ir spējis būs stabils un pelnošs uzņēmums, kas norāda gan uz vadības kompetenci, gan pārdomātu ilgtermiņa stratēģiju un  arī spēju izmantot tirgus situāciju savu pozīciju nostiprināšanai. Mēs esam gandarīti, ka varam izvērst savstarpējo sadarbību ar uzņēmumu, kas ir viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem valstī, tādejādi vienlaikus stiprinot arī Latvijas tautsaimniecību kopumā”.
 
Par AS "Latvijas balzams"
AS "Latvijas balzams" dibināts 1900. gadā un ir lielākais alkoholisko dzērienu ražotājs Baltijā. Uzņēmums ir viens no Latvijas nozīmīgākajiem produktu eksportētājiem. Pavisam uzņēmums ražo vairāk nekā 130 dažādu nosaukumu dzērienu, kurus piegādā uz vairāk nekā 100 valstīm pasaulē. AS "Latvijas balzams" vadošais akcionārs ir "SPI Distilleries. B.V.", kam pieder 89,52% akciju. Vairāk: www.lb.lv
 
 
Papildu informācija:
Pielikumi