Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS "LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE" komentārs par publikāciju
Emitents Latvijas zoovetapgāde, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-01-15 15:26:19
Versijas komentārs
Teksts

 

Atsaucoties uz 14.01.2010. publikāciju biznesa portālā „Nozare.lv”, Akciju sabiedrība (turpmāk – AS) „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE” informē, ka uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Aldis Taurītis ir sniedzis informāciju par iepriekšējās valdes sniegto analīzi, par uzņēmuma darbību laika posmā no 2008.gada jūlija līdz 2009.gada janvārim.
 
A.Taurītis informēja, ka veiks sīku saimniecisko, ekonomisko un grāmatvedības dokumentācijas analīzi, lai varētu sniegt objektīvus secinājumus un priekšlikumus turpmākai uzņēmuma perspektīvai attīstībai. Sīkāka uzņēmuma darbības analīze reāli atspoguļos radīto zaudējumu apmēru.
 
AS „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE” valdes priekšsēdētājs A. Taurītis turpmāko savu darbu veltīs iepriekšējo attīstības projektu īstenošanai, meklējot jaunu investīciju piesaisti, kā arī izskatīs iespēju restrukturizēt uzņēmumu. 
 

AS "LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE" valde.

Pielikumi