Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS Latvijas kuģniecība komentārs
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-12-22 09:51:39
Versijas komentārs
Teksts

“SIA “LASCO Investment” kā būtiskākais AS “Preses Nams” akcionārs ir atbalstījis uzņēmuma sagatavoto tiesiskās aizsardzības procesu kā, mūsuprāt, veiksmīgu risinājumu ekonomiski sarežģītā situācijā. Tas sniegtu iespēju pārveidot uzņēmumu atbilstoši šā brīža tirgus prasībām. Ņemot vērā, ka daļa nodrošināto kreditoru tiesiskās aizsardzības plānu neatbalstīja, “Preses Nama” valde ir iesniegusi tiesā pieteikumu par maksātnespējas procesu.

Izvērtējot ieguldījumu poligrāfijas nozarē atbilstību AS “Latvijas kuģniecība” ilgtermiņa nekustamā īpašuma ieguldījumu attīstības stratēģijai, kā arī šo ieguldījumu riskus, “LASCO Investment” valde ir pieņēmusi lēmumu neturpināt investīcijas poligrāfijas nozarē. Atbilstoši AS “Latvijas kuģniecība” nekustamā īpašuma ieguldījumu attīstības stratēģijai, starp “LASCO Investment” ieguldījumu prioritātēm ir investīcijas nekustamajos īpašumos, to apsaimniekošanā un vērtības celšanā.
 
“Preses nams” veido mazāk nekā 15 % no SIA “LASCO Investment” pārvaldītā ieguldījumu portfeļa un lēmums par “Preses Nama” maksātnespējas procesu būtisku ietekmi uz “LASCO Investment” vai tā mātes uzņēmumu - AS “Latvijas kuģniecība” – neatstās,” norāda Raitis Nešpors, “LASCO Investment” Valdes priekšsēdētājs.

Sīkākai informācijai:
Marita Ozoliņa-Tumanovska
Sabiedrisko attiecību un reklāmas dienesta vadītāja
Tālr. nr.: 67020120, 29287169
E-pasts: marita.ozolina@lscgroup.lv

Pielikumi