Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Bank DnB NORD un ERGO noslēdz sadarbības līgumu
Emitents DnB NORD Banka, AS (Latvija)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-12-07 11:24:13
Versijas komentārs
Teksts

 

Pagājušajā nedēļā Kopenhāgenā un Diseldorfā Bank DnB NORD A/S un apdrošināšanas grupa ERGO International AG parakstīja ilgtermiņa sadarbības līgumu, kas paredz ERGO dzīvības apdrošināšanas produktu ekskluzīvu izplatīšanu kopā ar DnB NORD bankas produktiem.
 
Turpmāk ERGO dzīvības apdrošināšanas produktus būs iespējams iegādāties DnB NORD Grupā ietilpstošo banku filiālēs Baltijas valstīs un Polijā.
 
Tomass Burkle, DnB NORD Bankas Grupas prezidents skaidro: ”Sadarbības līgums atbilst mūsu mērķiem nostiprināt DnB NORD banku grupas identitāti. Esam gandarīti, ka noslēgtais līgums dos mums iespēju nākotnē piedāvāt ERGO dzīvības apdrošināšanas produktus saviem klientiem visās tajās valstīs, kur ir pārstāvēta DnB NORD Grupa”.
T.Burkle turpina: ”DnB NORD vienmēr ir gatava piedāvāt produktus, ko pieprasa mūsu klienti, un noslēgtais sadarbības līgums ar ERGO sniegs klientiem būtisku ieguvumu”.
 
ERGO produktu izplatīšana DnB NORD banku filiālēs Latvijā un Lietuvā
DnB NORD un ERGO apdrošināšanas sabiedrība ir vieni no vadošajiem tirgus dalībniekiem savās jomās Latvijā un Lietuvā, tādēļ ERGO dzīvības apdrošināšanas produkti sākotnēji būs pieejami DnB NORD banku filiāļu tīklos tieši šajās valstīs.
 
Dr. Johens Mesemers, ERGO International Valdes priekšsēdētājs: ”Mēs uzskatām, ka apdrošināšanas pakalpojumu izplatīšana banku tīklos ir viens no galvenajiem apdrošināšanas produktu pārdošanas kanāliem Centrālajā un Austrumeiropā. Tieši tādēļ noslēgto sadarbību ar Bank DnB NORD ERGO uzskata par ļoti nozīmīgu.”
 
Par Bank DnB NORD
Bank DnB NORD ir Norvēģijas vadošās finanšu grupas DnB NORD un Vācijas bankas NORD/LB (Norddeutsche Landesbank) kopuzņēmums. Bankai ir meitas uzņēmumi Igaunijā, Latvijā, Lietuvā un Polijā. DnB NORD ar vairāk kā 3100 darbiniekiem, 169 filiālēm, vairāk kā 900 000 klientiem un 11,1 miljardu eiro aktīviem ir nozīmīgs spēlētājs Ziemeļaustrumeiropā.
 
Par ERGO apdrošinātāju grupu
ERGO apdrošināšanas grupa ir viena no lielākajām Eiropā, kas apvieno 135 apdrošināšanas sabiedrības ar bruto parakstītajām prēmijām 17,7 miljards eiro apmērā. ERGO ir vairāk kā 40 miljoni klientu 31 pasaules valstī ar to īpatsvaru Eiropas un Āzijas reģionos.
ERGO apdrošināšanas grupa ieņem pirmo vietu Eiropā veselības un juridisko pakalpojumu apdrošināšanā.
ERGO ir viena no vadošajām nedzīvības apdrošinātāju grupām Baltijā un Polijā, kas darbojas dzīvības, nedzīvības, pensiju un veselības apdrošināšanā. Šobrīd ERGO ir trešā lielākā apdrošināšanas grupa Baltijas reģionā. Latvijā starptautisko apdrošināšanas ERGO grupu pārstāv ERGO Latvija AAS un ERGO Latvija Dzīvība AAS.
Pielikumi