Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Iekšējās informācijas turētāja paziņojums par darījumiem ar emitenta akcijām
Emitents VEF, AS (4851000091QBIAES0J05)
Veids Paziņojumi par iekšējās informācijas turētāju darījumiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-11-20 14:20:21
Versijas komentārs
FKTK komentārs

Finanšu un kapitāla tirgus komisija, secinot, ka persona, kura ir AS ''VEF'' iekšējās informācijas turētājs, savlaicīgi nepaziņoja par AS ''VEF'' akciju iegādi, sāka administratīvo procesu un 15.01.2010. Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padome, pamatojoties uz Finanšu un kapitāla tirgus komisijas likuma 17. panta 6. punktu, Finanšu instrumentu tirgus likuma 148. panta piekto daļu, Administratīvā procesa likuma 63. panta pirmās daļas 3. punktu, 65. panta ceturto daļu un 66. panta pirmo daļu, ir pieņēmusi lēmumu Nr. 5 ''Par AS ''VEF'' iekšējās informācijas turētāja Ginta Feņuka Finanšu instrumentu tirgus likuma 86.1 panta otrās daļas pārkāpumu''. Ar minēto lēmumu Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padome n o l e m j:

1. Konstatēt, ka Gints Feņuks ir pārkāpis Finanšu instrumentu tirgus likuma 86.1 panta otrās daļas prasības.

2. Izteikt Gintam Feņukam brīdinājumu par Finanšu instrumentu tirgus likuma 86.1 panta otrās daļas pārkāpumu.

3. Pieņemto lēmumu nosūtīt Gintam Feņukam uz viņa dzīvesvietas adresi.

4. Pieņemto lēmumu informācijai nosūtīt regulētā tirgus organizētājam akciju sabiedrībai "NASDAQ OMX Riga" uz tās juridisko adresi Rīgā, Vaļņu ielā 1, LV-1050.

5. Publicēt lēmuma rezolutīvo daļu Oficiālajā obligātās informācijas centralizētās glabāšanas sistēmā, lai informētu finanšu instrumentu tirgus dalībniekus par Finanšu un kapitāla tirgus komisijas pieņemto lēmumu par iekšējās informācijas turētāja pārkāpumu.

Lēmuma apliecinātu kopiju personas var saņemt, ar iesniegumu vēršoties Finanšu un kapitāla tirgus komisijā, Kungu ielā 1, Rīgā, LV -1050.

Teksts Finanšu un kapitāla tirgus komisija ir saņēmusi AS "VEF'' iekšējās informācijas turētāja paziņojumu par darījumu ar emitenta akcijām, kuru saskaņā ar Finanšu instrumentu tirgus likuma 86.1 panta ceturto daļu, ievērojot fizisko personu datu aizsardzības prasības (netiek publicēts personas kods), publicē Oficiālajā obligātās informācijas centralizētajā glabāšanas sistēmā (skat. failu pielikumā):
Pielikumi
Pazinojums.jpg (2819.94 kB)