Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “PrivatBank” atver pārstāvniecību Vācijā
Emitents PrivatBank, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-11-16 15:28:07
Versijas komentārs
Teksts

AS "PrivatBank" informē, ka 2009. gada 6. novembrī ir saņēmusi Vācijas uzraudzības institūcijas Bundesanstalt fuer Finanzdienstleistungsaufsicht apstiprinājumu pārstāvniecības atvēršanai Vācijā. 

AS “PrivatBank” pārstāvniecība Vācijā nesniegs finanšu pakalpojumus, bet pārstāvēs bankas intereses, prezentēs to, pilnveidos attiecības ar korespondentbankām, kā arī pētīs finanšu tirgu.
 
Starptautisko pārstāvniecību un filiāļu tīkla paplašināšana ir viens no AS “PrivatBank” stratēģiskajiem uzdevumiem.
AS “PrivatBank” strādā filiāle Portugālē, tuvākajā laikā darbu uzsāks filiāle Itālijā. Kopš 2008. gada darbojas pārstāvniecība Spānijā.
 
 
Par banku. AS "PrivatBank" tika dibināta 1992. gadā un pašlaik ir viena no vecākajām bankām Latvijā. Kopš 2002. gada AS "PrivatBank" galvenais akcionārs ir Ukrainas lielākā banka PAO KB "PRIVATBANK”.  
AS "PrivatBank" ir universāla komercbanka un piedāvā plašu banku pakalpojumu klāstu fiziskām un juridiskām personām, ieskaitot noguldījumu pieņemšanu, kreditēšanu, skaidras naudas norēķinus, valūtu apmaiņu un citus banku pakalpojumus. AS "PrivatBank" klienti var saņemt kvalificētu apkalpošanu vairāk nekā 20 bankas filiālēs visā Latvijā.


Pielikumi