Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
OlainFarm” saņem biržas “NASDAQ OMX Riga” speciālbalvu
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-11-16 14:52:26
Versijas komentārs
Teksts

 

Olaine, 2009.gada 16.novembrī
 
“OlainFarm” saņem biržas “NASDAQ OMX Riga” speciālbalvu 
 
Šī gada 13.novembrī notikušajā “Dienas bizness” “Top 500” Latvijas sekmīgāko uzņēmumu apbalvošanas pasākumā AS “OlainFarm” saņēma biržas “NASDAQ OMX Riga” speciālbalvu kā biržas uzņēmums ar lielāko akciju cenu kāpumu no 2009.gada sākuma līdz 1.novembrim. Uzņēmuma akciju cena 2009.gadā ir pieaugusi par 160% - no 0,38 Ls 1.janvārī līdz 0,99 Ls 1.novembrī.
 
“Akciju cenas svārstības, sevišķi salīdzinājuma ar indeksu svārstībām ir visprecīzākais rādītājs tam, kāds ir investoru viedoklis par uzņēmumu, tā darbību, deklarētajiem plāniem un līdzšinējo attīstību. "OlainFarm" akciju cenas kāpums apliecina mūsu investoru ticību un atbalstu uzņēmuma līdz šim paveiktajam un ilgtermiņā plānotajam. Mums šāds uzticības apliecinājums ir ļoti svarīgs, īpaši ņemot vērā to milzīgo darbu, kas tiek veikts produktu noieta veicināšanā, jaunu tirgu apgūšanā un jaunu produktu ieviešanā. Mēs pateicamies biržai par šo speciālbalvu un īpašu paldies sakām mūsu investoriem. Arī turpmāk mērķtiecīgi strādāsim, lai attaisnotu uz mums liktās cerības," stāsta AS "OlainFarm" valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins.
 
AS “OlainFarm” iepriekš ir saņēmusi Rīgas Fondu biržas (šī brīža nosaukums –“NASDAQ OMX Riga”) balvas par labākajām investoru attiecībām internetā (2007.gadā), kā arī uzņēmuma pārstāve Viktorija Žuka-Nikuļina tika godināta kā Gada emitentu pārstāvis 2005.

A/s „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar 35 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijaiun visai pasaulei. Šobrīd a/s „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 30 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, NVS valstīm, Skandināvijas un Rietumeiropas valstīm, ASV, Āzijas valstīm.
 
Ziņojumu sagatavoja:
Salvis Lapiņš
Finanšu Departamenta direktora vietnieks
A/s Olainfarm
Rūpnīcu iela 5, Olaine
Latvija, LV 2114
Tel: +371 6 7013 717
Fakss: +371 6 7013 777
 
 
Pielikumi