Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Komentārs par darījuma atcelšanu ar Latvijas Krājbanku par AP Anlage & Privatbank AG pārdošanu
Emitents Reverta, AS (iepriekšējais nosaukums - Parex banka, AS) (097900BHBR0000064855)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-10-27 10:55:56
Versijas komentārs
Teksts

Parex banka apstiprina, ka ir pieņemts lēmums par Parex banka darījuma ar Latvijas Krājbanku atcelšanu par Šveices bankas AP Anlage & Privatbank AG akciju iegādi, jo Latvijas Krājbanka nav izpildījusi virkni saistošu nosacījumu.

 
2008. gada 24. aprīlī starp pusēm noslēgtais līgums par AP Anlage & Privatbank AG iegādi tika pagarināts divas reizes - līdz 2009. gada 24. jūlijam un pēc tam līdz 24.oktobrim.
 
AP Anlage und Privatbank AG grupā ieņem stratēģiski svarīgu pozīciju privātā kapitāla pārvaldīšanas segmentā, un jaunie apstākļi ļaus straujāk attīstīt šo biznesa virzienu. Turpmāk investoru piesaiste Šveices bankai notiks tikai kontekstā ar Parex bankas attīstības stratēģiju - bankas galvenie mērķi ir atgriešanās privātā investora īpašumā, Latvijas valsts noguldījumu atmaksa pēc iespējas īsākā termiņā.
 
Bankai ir pārstāvniecības, filiāles un meitas uzņēmumi 13 pasaules valstīs, tajā skaitā Vācijā, Zviedrijā un Igaunijā, Šveicē un Lietuvā, kā arī Krievijā un vairākās NVS valstīs.

 

 

 

 
Papildu informācija:
Inga Saleniece
Korporatīvo komunikāciju daļas vadītājas p.i.
Parex banka
Tālr. 67778870 vai 26564629
E-pasts: pr@parex.lv
Pielikumi