Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
„Grindeks” ir saņēmis ap 70 piedāvājumus iespējamai tālākai sadarbībai
Emitents Grindeks, AS (5299006DWR32NKWM1O86)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-10-22 16:32:05
Versijas komentārs
Teksts

AS „Grindeks” informē, ka, piedaloties nozares izstādē "CPhI Worldwide 2009", kas no 13. līdz 15.oktobrim notika Spānijas galvaspilsētā Madridē, ir saņēmusi ap 70 piedāvājumus iespējamai tālākai sadarbībai.

 
„Grindeks” valdes priekšsēdētājs Jānis Romanovskis: „Par jauniem sadarbības partneriem gan vēl ir pāragri spriest – intereses ir abpusēji jāizvērtē, jāprecizē nosacījumi, un tikai tad var tikt pieņemts lēmums. Farmācijas bizness ir komplicēts, laikietilpīgs un strikti regulēts – dažkārt no sarunām līdz reālai sadarbībai var paiet pat vairāki gadi. ”
 
„Grindeks” izstādē startēja ar plašu pakalpojumu piedāvājumu pētniecības, izstrādes, ražošanas, reģistrācijas un pārdošanas jomā. Dalība šajā un arī citās farmācijas nozares izstādēs ir nozīmīga, ne tikai lai satiktos ar esošajiem sadarbības partneriem, bet arī lai prezentētu savu uzņēmumu un produkciju globālā mērogā un veidotu jaunus biznesa kontaktus, uzzinātu par attīstības tendencēm, jaunākajiem izgudrojumiem un tehnoloģijām. Kopumā izstādes laikā „Grindeks” stendā tika organizētas ap 90 tikšanās.
 
„Grindeks” valdes priekšsēdētājs Jānis Romanovskis: „Jau pagājušā gadā, pirmo reizi piedaloties „CPhI” izstādē ar savu stendu, pārliecinājāmies, ka varam konkurēt globālajā farmācijas tirgū kā uzticams, stabils un kvalitatīvs partneris. Lai mazinātu pasaules ekonomisko procesu ietekmi, „Grindeks” aizvien vairāk koncentrējas uz sava biznesa diversifikāciju. Dalība izstādē ir mērķtiecīgs mārketinga projekts, un, cerams, nākotnē varēs runāt par konkrētiem rezultātiem.”
 
Šogad „CPhI Worldwide 2009” izstāde bija plaši apmeklēta – tajā piedalījās aptuveni 1000 uzņēmumi no 125 pasaules valstīm. Salīdzinot ar pagājušo gadu, izstādē bija vērojama mazāka rosība, taču ar katru gadu gatavošanās izstādei notiek profesionālāk gan no organizatoru, gan dalībnieku puses. Dalībniekiem jau krietnu laiku pirms izstādes tiek piedāvātas plašas reklāmas iespējas gan internetā, gan specializētajos katalogos, kas ļauj izvērtēt potenciālos sadarbības partnerus jau iepriekš, uzaicināt uz tikšanos izstādē un turp braukt jau ar konkrētu mērķi.
 „Grindeks” dalību izstādē līdzfinansēja Eiropas Reģionālās attīstības fonds.
 
Par „Grindeks”
„Grindeks”ir vadošais farmācijas uzņēmums Baltijas valstīs. Galvenie darbības virzieni ir oriģinālproduktu, patentbrīvo un aktīvo farmaceitisko vielu pētniecība, izstrāde, ražošana un pārdošana. „Grindeks” specializējas sirds un asinsvadu, centrālo nervu sistēmu ietekmējošo un pretvēža medikamentu terapeitiskajās grupās.
„Grindeks” koncernā ietilpst četri meitas uzņēmumi Latvijā, Igaunijā un Krievijā; pārstāvniecības un pārstāvji strādā 14 valstīs. Uzņēmuma produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 40 valstīm un veido 96% no kopējā apgrozījuma. Galvenie tirgi ir Baltijas valstis, Krievija, pārējās NVS valstis, Japāna un ASV. AS „Grindeks akcijas tiek kotētas „NASDAQ OMX Riga" Oficiālajā sarakstā.
 
Kontakti:
Laila Kļaviņa
AS „Grindeks” Komunikācijas departamenta vadītāja
Tel.: (+371) 67083370, (+371) 29256012
fakss: (+371) 67083505
E-pasts: laila.klavina@grindeks.lv
Pielikumi