Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
A/s Ventspils nafta valdes locekļa Saimona Bodija darba pieredze - papildināta
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-10-19 17:26:55
Versijas komentārs
Teksts

 

Saimons Bodijs (Simon Boddy), kurš 2009.gada 15.oktobrī par a/s Ventspils nafta tika ievēlēts par valdes locekli uz trīs gadu termiņu, iepriekš a/s Ventspils nafta valdē nav strādājis. S.Bodija īpašumā nav a/s Ventspils nafta akciju.
 
S.Bodija pēdējo trīs gadu darba pieredze:
 
           2006.g.: SIA Ventspils nafta termināls padomes loceklis; 
           2006.-2008.g.: Vitol Group. Vitol Maskavas biroja galvenais pārstāvis. Atbildīgs par tirdzniecības biroja vadīšanu ar 60 krievu tautības darbiniekiem. Darbs ietvēra Vitol biroju vadīšanu Almati un Aktau Kazahstānā un Mažeiķos Lietuvā. Arī Vitol termināla BNK Kaļiņingradā (Krievija) priekšsēdētājs;
           2009.g.: ETOS Latvia. Rīkotājdirektors, atbildīgs par Vitol saimniecisko darbību Latvijā, sevišķi par SIA Ventspils nafta termināls caurplūdes nodrošināšanu, tajā pašā laikā turpinot veikt pienākumus Kazahstānā, Lietuvā un Kaļiņingradā.
 
S.Bodijs Oksfordas universitātē ieguvis maģistra grādu matemātikā.
 
A/s Ventspils nafta ir tranzītbiznesa jomā orientēta koncerna centrālā holdingsabiedrība, kuras darbības uzdevums ir ieguldījumu pārvalde meitas sabiedrībās, veicinot koncerna kopējās vērtības un katras atsevišķās meitas sabiedrības vērtības pieaugumu. A/s Ventspils nafta koncerna darbība vērsta šādos virzienos: naftas un naftas produktu pārkraušana; naftas un naftas produktu transportēšana pa cauruļvadiem; kuģošanas bizness.
 
 
A/s Ventspils nafta
Sīkākai informācijai –
Gundega Vārpa,
sabiedrisko attiecību un reklāmas vadītāja,
tālr.: +371 67229182;

 

Pielikumi