Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par akciju sabiedrības Ventspils nafta ārkārtas akcionāru sapulces sasaukšanu
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-10-19 16:43:58
Versijas komentārs
Teksts

 

Publiskās akciju sabiedrības Ventspils nafta ārkārtas akcionāru sapulce tiek sasaukta 2009.gada 19.novembrī plkst. 10 viesnīcā Xcelsus, Dūņu ielā 1, Rāmavā, Ķekavas novadā. Sapulces darba kārtībā iekļauti divi jautājumi: statūtu grozījumi un dividenžu izmaksa.
 
Akcionāru reģistrēšanās 2009.gada 19.novembrī plānota no plkst. 9.45 līdz plkst. 10 akcionāru sapulces norises vietā.
 
Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu likumisko pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību. Akcionāriem, kuru uzrādītāja akcijas ir iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana.
 
Akcionāriem, kuru uzrādītāja akcijas reģistrētas Sākotnējā reģistrā vai vārda akcijas reģistrētas akcionāru reģistrā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments. Akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments, jāiesniedz pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara (pilnvarojuma veidlapa pieejama a/s Ventspils nafta interneta mājas lapā www.vnafta.lv) vai likumiskajiem pārstāvjiem jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments, bet gadījumā, ja pārstāvētā akcionāra uzrādītāja akcijas iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, – jāuzrāda arī finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana.
 
 Akciju bloķēšanu a/s Ventspils nafta akcionāri savam finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētājam var pieteikt ne vēlāk kā līdz 2009.gada 10.novembra darbdienas beigām.
 
 Akcionāriem ir jāinformē a/s Ventspils nafta valde par akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem, kuri piedalīsies akcionāru sapulcē, iesniedzot pilnvaru vai pilnvarojumu apliecinošu dokumentu kopijas, vismaz piecas dienas pirms akcionāru sapulces dienas. Iepriekšminētā informācija un dokumentu kopijas akcionāriem jāiesniedz a/s Ventspils nafta birojā Vaļņu ielā 3, Rīgā, iepriekšējā dienā piesakoties pa tālruni: + 371 67715926.
 
Ar sapulcē apspriežamo jautājumu lēmumprojektiem akcionāri var iepazīties no 2009.gada 5.novembra līdz 2009.gada 18.novembrim darbdienās no plkst.14 līdz 17 a/s Ventspils nafta birojā Vaļņu ielā 3, Rīgā, iepriekšējā dienā piesakoties pa tālruni + 371 67715926, bet akcionāru sapulces dienā – viesnīcā Xcelsus, Dūņu ielā 1, Rāmavā, Ķekavas novadā, reģistrācijas vietā.
 
A/s Ventspils nafta valde informē, ka saskaņā ar sabiedrības statūtiem a/s Ventspils nafta kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 104 479 519.
 
A/s Ventspils nafta ir tranzītbiznesa jomā orientēta koncerna centrālā holdingsabiedrība, kuras darbības uzdevums ir ieguldījumu pārvalde meitas sabiedrībās, veicinot koncerna kopējās vērtības un katras atsevišķās meitas sabiedrības vērtības pieaugumu. A/s Ventspils nafta koncerna darbība vērsta šādos virzienos: naftas un naftas produktu pārkraušana; naftas un naftas produktu transportēšana pa cauruļvadiem; kuģošanas bizness.
 
 
 
 
 
 
     A/s Ventspils nafta
     Sīkākai informācijai –
     Gundega Vārpa,
     sabiedrisko attiecību un reklāmas vadītāja,
     tālr.: +371 67229182;
     e-pasts: gundega.varpa@vnafta.lv
     www.vnafta.lv
 
 
Pielikumi