Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “Latvijas Krājbanka” iegādājusies ieguldījumu brokeru sabiedrību
Emitents Latvijas Krājbanka, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-10-06 17:01:46
Versijas komentārs
Teksts

Akciju sabiedrība “Latvijas Krājbanka” informē, ka ir noslēdzies  AS IBS “Renesource Capital”, reģ. nr. 40003415571, akciju pirkšanas – pārdošanas  darījums, un AS “Latvijas Krājbanka” kļuvusi par  553 216 jeb 100% ieguldījumu brokeru sabiedrības  AS IBS “Renesource  Capital” akciju īpašnieci. Ir veiktas izmaiņas AS IBS “Renesource  Capital” padomē un valdē. Jaunā sabiedrības padome ievēlēta uz trīs gadiem šādā sastāvā: padomes priekšsēdētājs Igors Kabaškins, padomes priekšsēdētāja vietnieks Deniss Novikovs, padomes locekļi Mārtiņš Priede un Deniss Makedonskis. Sabiedrības valdē turpmāk darbosies Vadims Teličens un Normunds Novickis. 
Latvijas Krājbanka  sniedz daudzveidīgus finanšu pakalpojumus privātām un juridiskām personām un tai ir plašākais klientu apkalpošanas centru tīkls Latvijā. Iegādājoties ieguldījumu brokeru sabiedrību, Latvijas Krājbanka  turpinās attīstīt stratēģiju, kas paredz  pilna spektra  finanšu  pakalpojumu nodrošināšanu.
 

 

Kristīne Ozolniece
AS “Latvijas Krājbanka”
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: 67068031
Mob.: 25912461
E-pasts: kristine.ozolniece@lkb.lv
 

Pielikumi