Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par SIA DnB NORD Līzings maksātnespējas procesa lietas ierosināšanu
Emitents DnB NORD Banka, AS (Latvija)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-09-22 09:54:59
Versijas komentārs
Teksts

Vakar, 21.09.2009., maksātnespējas reģistrā ir veikts ieraksts par to, ka Rīgas pilsētas Centra rajona tiesa ir ierosinājusi SIA DnB NORD Līzings maksātnespējas procesa lietu.

Atbilstoši Maksātnespējas administrācijas mājas lapā internetā pieejamajai informācijai, minētā maksātnespējas procesa lieta ir ierosināta uz maksātnespējīgās SIA „SHOP SERVICE” iesniegtā pieteikuma pamata.

SIA DnB NORD Līzings ir viena no lielākajām līzinga kompānijām Latvijā, un 100% no tās pamatkapitāla daļām pieder AS DnB NORD Banka.
 
SIA DnB NORD Līzings finanšu situācija neatspoguļo nevienu no maksātnespējas procesa pazīmēm, un AS DnB NORD Banka ir pārliecināta, ka SIA DnB NORD Līzings maksātnespējas procesa pasludināšanai nav nekāda pamata.
 
AS DnB NORD Banka vienmēr ir atbalstījusi un atbalstīs savu meitas sabiedrību SIA DnB NORD Līzings. AS DnB NORD Banka ir pilnīgi neizprotama "SHOP SERVICE" izvēlētā savas maksātnespējas problēmu risināšanas taktika, iesniedzot tiesā pilnīgi nepamatotu maksātnespējas procesa pieteikumu attiecībā uz SIA DnB NORD Līzings.
Pielikumi