Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Parex banka dibina meitas uzņēmumu nekustamo īpašumu pārvaldīšanai
Emitents Reverta, AS (iepriekšējais nosaukums - Parex banka, AS) (097900BHBR0000064855)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-09-17 16:27:59
Versijas komentārs
Teksts

Parex banka ir nodibinājusi meitas uzņēmumu SIA “NIF” (Nekustamo īpašumu fonds), kura mērķis ir nodalīt un profesionāli pārvaldīt ar bankas pamatbiznesu nesaistītos aktīvus, tai skaitā bankas nekustamos īpašumus, problēmkredītus un atsavinātos īpašumus. Tas būs holdinga uzņēmums. Šodien,17.septembrī, Uzņēmumu reģistrā ir iesniegti dokumenti SIA “NIF” reģistrācijai. 

Līdz oktobra vidum paredzēts dibināt šī uzņēmuma meitas uzņēmumus - pa vienam uzņēmumam katram nekustamo īpašumu segmentam - komercīpašumiem, zemes īpašumiem un dzīvojamajiem īpašumiem. Uzņēmumu dibināšana atbilst bankas apstiprinātajai kredītu restrukturizācijas politikai.

SIA "NIF" 100 kapitāldaļas pieder AS "Parex banka".

Par Parex banku

Parex banka dibināta 1992.gadā, patlaban bankas filiālēs visā Latvijā strādā ap 2000 darbinieku. Bankai ir pārstāvniecības, filiāles un meitas uzņēmumi 13 pasaules valstīs, tajā skaitā Vācijā, Zviedrijā un Igaunijā, Šveicē un Lietuvā. Parex banka ir vienīgais American Express sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express kredītkartes. 2009. gada augustā Parex banka ir pievienojusies Eiropas ētikas kodeksam hipotekārās kreditēšanas jomā.
 
Papildu informācija:
Inga Saleniece
Korporatīvo komunikāciju daļas vadītājas p.i.
Tālr.: 6 777 8870 vai 2 6564629
E-pasts: pr@parex.lv
 
Pielikumi