Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par sadarbības līguma parakstīšanu ar Eiropas Investīciju fondu
Emitents Latvijas Hipotēku un zemes banka, VAS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-09-11 16:12:50
Versijas komentārs
Teksts

Šodien, 11. septembrī, Hipotēku bankas valdes priekšsēdētājs Rolands Paņko un Eiropas Investīciju fonda (EIF) vadītājs Ričards Pellijs (Richard Pelly) parakstīja sadarbības līgumu par garantiju sniegšanu komersantu aizdevumiem Eiropas Kopienas Konkurētspējas un inovāciju programmas (Competitiveness and Innovation Framework Programme) ietvaros. Programmas mērķis ir veicināt Eiropas uzņēmumu konkurētspēju un atvieglot piekļuvi finansējumam.
 

Garantiju mērķis ir palīdzēt aizdevumu saņemt tādiem maziem un vidējiem uzņēmumiem, kas darbojās ar zināšanām saistītās jomās, piemēram, tehnoloģiju attīstība, inovācijas un tehnoloģiju pārņemšana Garantiju mērķis ir palīdzēt aizdevumu saņemt tādiem maziem un vidējiem uzņēmumiem, kas darbojās ar zināšanām saistītās jomās, piemēram, tehnoloģiju attīstība, inovācijas un tehnoloģiju pārņemšana.

 

Pielikumi