Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par izmaiņām akciju sabiedrības Ventspils nafta valdē
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-08-31 16:29:48
Versijas komentārs
Teksts
No 2009.gada 1.septembra publiskās akciju sabiedrības Ventspils nafta valde darbosies trīs tās locekļu sastāvā, jo paziņojumu par šā amata atstāšanu no minētā datuma ir iesniedzis Guntis Tīrmanis. Tādējādi darbu a/s Ventspils nafta valdē turpina valdes priekšsēdētāja Olga Pētersone, kura vienlaikus ir a/s Ventspils nafta prezidente, Ilva Purēna, a/s Ventspils nafta juridiskā direktore, un Normunds Staņēvičs, a/s Ventspils nafta finanšu direktors.
 
G.Tīrmanis savu aiziešanu no a/s Ventspils nafta valdes locekļa amata pamato ar nesen apritējušo 65.gadskārtu un ievērojamo darba slodzi, vienlaikus pildot pienākumus gan a/s Ventspils nafta, gan tās asociētā uzņēmuma a/s Latvijas kuģniecība valdē. Ņemot vērā G.Tīrmaņa ievērojamo darba pieredzi, kas pamatā saistīta ar jūras kravu pārvadājumiem, viņš izlēmis turpināt darbu tikai a/s Latvijas kuģniecība valdes locekļa amatā.
 
A/s Ventspils nafta ir tranzītbiznesa jomā orientēta koncerna centrālā holdingsabiedrība, kuras darbības uzdevums ir ieguldījumu pārvalde meitas sabiedrībās, veicinot koncerna kopējās vērtības un katras atsevišķās meitas sabiedrības vērtības pieaugumu. A/s Ventspils nafta koncerna darbība vērsta šādos virzienos: naftas un naftas produktu pārkraušana; naftas un naftas produktu transportēšana pa cauruļvadiem; kuģošanas bizness.
 
 
 
A/s Ventspils nafta
Sīkākai informācijai –
Gundega Vārpa,
sabiedrisko attiecību un reklāmas vadītāja,
tālr.: +371 67229182;
Pielikumi