Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Kompānijas paziņojums par ELKOTech Horvātija darbību
Emitents ELKO Grupa AS (549300TNFQRZUIMUKG02)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-08-03 15:11:46
Versijas komentārs
Teksts
Sākot ar 3.augustu AS ELKO Grupa ir nolēmusi slēgt ELKOTech Horvātija darbību un izbeigt produktu distribūciju Horvātijā, kur tā darbojās kopš 2000 gada. Pēdējā laikā tirgus perspektīvas un biznesa izaugsmi Horvātijā ir negatīvi ietekmējusi pašreizējā ekonomiskā lejupslīde kā arī kavēšanās ar Horvātijas iestāšanos Eiropas savienībā. Lēmums ir pieņemts izvērtējot Horvātijas darbības rentabilitātes un finansiālo risku.
 
Biznesa pārtraukšana Horvātijā būtiski neietekmēs AS ELKO Grupa darbības rezultātus un neatstās negatīvu ietekmi uz mūsu biznesu citās valstīs. ELKOTech Horvātija pārdošanas apjoms ir 1.6% no kopējiem kompānijas pārdošanas apjomiem.
 
Šis lēmums mums ļaus vairāk koncentrēt savus resursus uz mūsu pārējiem tirgiem, kas nodrošinās turpmāko ELKO Grupas un tās partneru izaugsmi un attīstību. 
 
AS ELKO Grupa
Pielikumi