Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Baltikums Banka ir saņēmusi atļauju paplašinātai darbībai Kiprā pēc brīvās konkurences principiem
Emitents Akciju komercbanka ''Baltikums'', AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-07-15 12:29:33
Versijas komentārs
Teksts
Baltikums Banka ir saņēmusi Kipras Centrālās bankas atļauju piedāvāt savus pakalpojumus Kiprā pēc brīvās konkurences principiem.
 
Saņemtā atļauja bankai ļauj Kiprā piedāvāt pilnu bankas produktu, pakalpojumu un risinājumu klāstu, kas ietver gan bankas ikdienas apkalpošanu (izmantojot bankas filiāli), gan Corporate Banking, Private Banking un Investment Banking pakalpojumus, gan norēķinu karšu programmas, kas tiek piedāvātas ar Centrālā biroja starpniecību.
 
Gada sākumā veiksmīgu darbību uzsākusi bankas filiāle Kiprā. Līdzās Centrālā biroja saņemtajai atļaujai tās pakalpojumu sniegšanai saskaņā ar brīvās konkurences principiem bankas klienti Kiprā tagad varēs izmantot pilnu bankas pakalpojumu klāstu – no norēķinu pakalpojumiem līdz pilnvērtīgai apkalpošanai darbam finanšu tirgos bez jebkādiem ierobežojumiem. Klientiem, kas ir atvēruši kontus Centrālajā birojā un/vai Kipras filiālē, tiek piedāvātas plašākas iespējas izvēles, komforta un ātruma ziņā, kā arī priekšrocības, ko sniedz apkalpošana divās Eiropas jurisdikcijās. Ar pilnu Baltikums Bankas Kiprā piedāvāto pakalpojumu sarakstu var iepazīties internetā http://www.baltikums.lv/30484.html.
 
Baltikums Banka ir Latvijas banku grupas Baltikums Bankas Grupa sastāvdaļa un 100% pieder Latvijas uzņēmumiem – grupas akcionāru ģimenes holdingiem. Baltikums Bankas mērķis – pievienoties Eiropas Savienības vadošajām neatkarīgajām privātbankām, sniedzot mūsdienīgus un pieprasītus bankas produktus, pakalpojumus un risinājumus biznesa attīstībai, kā arī mūsu klientu kapitāla saglabāšanai un vairošanai.
 
Uldis Zandars
Baltikums Banka
Produktu attīstības un mārketinga pārvaldes vadītājas vietnieks
Tālr.: +371 67 031 408, +371 29 206 536
E-pasts: uldis.zandars@baltikums.eu
Pielikumi