Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Latvijas kuģniecība” komentārs
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-07-13 14:03:07
Versijas komentārs
Teksts

„Akciju sabiedrības „Latvijas kuģniecība” (LK) vadību nebūt nepārsteidz Grieķijā reģistrētas juridiskās personas publiskās aktivitātes, tieši vakar nākot klajā ar mēģinājumiem nomelnot LK. Neskaidras izcelsmes uzņēmuma „Atholl Greece Ltd” (dibināts tikai 2008. gada 30. decembrī) kontrolējošo personu paziņojums, protams, jāskata ciešā kontekstā ar LK veiksmīgajiem centieniem atšķetināt kuģu frakta krāpšanas shēmas, kas daudzu gadu garumā noteiktai cilvēku grupai ļāva piesavināties 30 – 40 miljonu ASV dolāru. Izmeklēšanas noslēpums mums pagaidām neļauj sīkāk izskaidrot frakta līgumu krāpšanas shēmu atklāšanas starptautisko gaitu, taču jāuzsver, ka cilvēkiem, uz kuriem krīt aizdomas par krāpšanas organizēšanu, tieši minētā paziņojuma datums, proti, 12. jūlijs, ir gaužām nepatīkama diena. Tuvāko mēnešu laikā ceram par izmeklēšanas rezultātiem informēt detalizētāk.

LK vadība aicina visus leģitīmos investorus, kuriem ir padziļināta interese par uzņēmuma darbību, vērsties LK, lai Latvijas likumdošanas paredzētajā kārtībā gūtu nepastarpinātu informāciju par sev interesējošiem jautājumiem. Diemžēl „Atholl Greece Ltd.” nav uzskatījis par vajadzīgu sazināties ar uzņēmumu un konstruktīvi apspriest to it kā interesējošās tēmas, tā vietā publiski sludinot pilnīgi aplamus pieņēmumus un pārmetumus, kas var būt vērsti uz LK vērtības samazināšanu, kā arī LK sadarbības partneru, ieguldītāju un plašas sabiedrības maldināšanu. Šāda rīcība, protams, vēl jo vairāk stiprina LK šaubas par „Atholl Greece Ltd.” patiesajiem mērķiem un to aktivitāšu organizatoriem.

Cita starpā, lai pārliecinātos par „Atholl Greece Ltd.” pozīcijām starptautiskajā kuģošanas biznesā, aicinām apmeklēt „Atholl Greece Ltd.” mājas lapu internetā http://www.athollgreece.com.”


 Sīkākai informācijai:

Marita Ozoliņa-Tumanovska
Sabiedrisko attiecību un reklāmas
dienesta vadītāja
Tālr. 67020120, 29287169
E-pasts: marita.ozolina@lscgroup.lv

 

 

 
Pielikumi