Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par izmaiņām Padomes sastāvā
Emitents Ditton pievadķēžu rūpnīca, AS (391200LSGSVWPZW6LL87)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-06-30 13:02:44
Versijas komentārs
Teksts

AS “Ditton pievadķēžu rūpnīca” Padome paziņo, ka ir saņēmusi Padomes priekšsēdētāja vietnieka Georgija Sorokina iesniegumu par pilnvaru nolikšanu no 2009.gada 30.jūnija saskaņā ar LR Komerclikuma 296.panta 8.punktu sakarā ar likumdošanas izmaiņām par pensiju izmaksu.

Saskaņā ar LR Komerclikuma 296.panta 9.punktu, ja Padomes loceklis atstāj amatu, formāli tiek izbeigtas Padomes pilnvaras pilnā sastāvā un ir jāievēl jaunu Padomes sastāvu. AS “Ditton pievadķēžu rūpnīca” Valdei ir uzdots sasaukt ārkārtas akcionāru pilnsapulci jauna Padomes sastāva ievēlēšanai. Tai pašā laikā tekošo jautājumu risināšanai un likumīgo procedūru izpildei ir lietderīgi saglabāt Padomes darbību nepilnā sastāvā ar nepieciešamo kvorumu lēmumu pieņemšanai līdz jauna Padomes sastāva ievēlēšanai. Sakarā ar šo Padomes priekšsēdētājam B.Matvejevam un Padomes locekļiem P.Samuilovam un J.Sokolovskim ir uzdots turpināt nepieciešamo Padomes funkciju izpildi līdz jauna Sabiedrības Padomes sastāva ievēlēšanai.

B.Matvejevs

Padomes priekšsēdētājs                                                                                

Pielikumi