Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Akciju sabiedrības Ventspils nafta kārtējā akcionāru sapulce – 2009.gada 30.jūlijā
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-06-29 16:14:22
Versijas komentārs
Teksts
Publiskās akciju sabiedrības Ventspils nafta kārtējā akcionāru sapulce notiks 2009.gada 30.jūlijā plkst.10 konferenču centrā Lejastiezumi Kuldīgas rajona Rendas pagastā. Sapulces darba kārtībā iekļauti šādi jautājumi: 2008.gada pārksatu apstiprināšana, 2008.gada peļņas izlietošana, revidenta ievēlēšana 2009.gada pārskatu revīzijai, statūtu grozījumi, revīzijas komitejas vēlēšanas.
 
Akcionāru reģistrēšanās 2009.gada 30.jūlijā paredzēta no plkst.9.45 līdz plkst.10 akcionāru kārtējās sapulces norises vietā.
 
Akcionāri sapulcē var piedalīties personiski vai ar savu likumisko pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību. Akcionāriem, kuru uzrādītāja akcijas ir iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana. Akcionāriem, kuru uzrādītāja akcijas reģistrētas sākotnējā reģistrā vai vārda akcijas reģistrētas akcionāru reģistrā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments. Akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments, jāiesniedz pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara (pilnvarojuma veidlapa pieejama a/s Ventspils nafta interneta mājas lapā www.vnafta.lv) vai likumiskajiem pārstāvjiem jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments, bet gadījumā, ja pārstāvētā akcionāra uzrādītāja akcijas iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, – jāuzrāda arī finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana.
 
        A/s Ventspils nafta akcionāri akciju bloķēšanu savam finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētājam var pieteikt ne vēlāk kā līdz 2009.gada 20.jūlija darbdienas beigām.
 
        A/s Ventspils nafta akcionāriem ir jāinformē a/s Ventspils nafta valde par akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem, kuri piedalīsies akcionāru sapulcē, iesniedzot pilnvaru vai pilnvarojumu apliecinošu dokumentu kopijas, vismaz piecas dienas pirms akcionāru sapulces norises dienas. Iepriekšminētā informācija un dokumentu kopijas akcionāriem jāiesniedz a/s Ventspils nafta birojā Vaļņu ielā 3, Rīgā, iepriekšējā dienā piesakoties pa tālruni: +371 67715926.
 
Ar akcionāru sapulcē apspriežamo jautājumu lēmumprojektiem akcionāri var iepazīties no 2009.gada 16.jūlija līdz 2009.gada 29.jūlijam darbdienās no plkst.14 līdz 17 a/s Ventspils nafta birojā Vaļņu ielā 3, Rīgā, iepriekšējā dienā piesakoties pa tālruni: + 371 67715926, bet 2009.gada 30.jūlijā – konferenču centrā Lejastiezumi, reģistrācijas vietā.
 
A/s Ventspils nafta valde informē, ka saskaņā ar sabiedrības statūtiem a/s Ventspils nafta kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 104 479 519.
 
A/s Ventspils nafta ir tranzītbiznesa jomā orientēta koncerna centrālā holdingsabiedrība, kuras darbības uzdevums ir ieguldījumu pārvalde meitas sabiedrībās, veicinot koncerna kopējās vērtības un katras atsevišķās meitas sabiedrības vērtības pieaugumu. A/s Ventspils nafta koncerna darbība vērsta šādos virzienos: naftas un naftas produktu pārkraušana; naftas un naftas produktu transportēšana pa cauruļvadiem; kuģošanas bizness.
 
 
 
 
 
     A/s Ventspils nafta
     Sīkākai informācijai –
     Gundega Vārpa,
     sabiedrisko attiecību un reklāmas vadītāja,
     tālr.: +371 67229182;
     e-pasts: gundega.varpa@vnafta.lv
     www.vnafta.lv
 
Pielikumi