Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
A/s Ventspils nafta plāno kārtējo akcionāru sapulci sasaukt ne vēlāk kā 31.jūlijā
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-05-29 16:03:30
Versijas komentārs
Teksts
Turpinot intensīvu darbu pie publiskās akciju sabiedrības Ventspils nafta 2008.gada revidēto pārskatu sagatavošanas, a/s Ventspils nafta valde pēc konsultācijām ar pārskatu revidentu ir guvusi stingru pārliecību par a/s Ventspils nafta kārtējās akcionāru sapulces sasaukšanas iespēju līdz 2009.gada 31.jūlijam, tās darba kārtībā iekļaujot jautājumu par 2008.gada revidēto pārskatu apstiprināšanu.  
 
A/s Ventspils nafta jau laikus informēja uzraugošās institūcijas, ka sabiedrības 2008.gada revidēto pārskatu iesniegšana oficiālajai obligātās informācijas centralizētajai glabāšanas sistēmai un a/s NASDAQ OMX Riga nebūs iespējama līdz 30.aprīlim, vienlaikus stingri garantējot to iesniegšanu Konsolidēto gada pārskatu likumā noteiktajā termiņā – t.i., līdz 31.jūlijam. No savas puses a/s Ventspils nafta ir savlaicīgi iesniegusi visu nepieciešamo informāciju revidēto 2008.gada pārskata precīzai un vispusīgai sagatavošanai.
 
A/s Ventspils nafta 2008.gada revidēto pārskatu sarežģītā sagatavošana ir saistīta ar 2008.gada nogalē notikušo darījumu. Atbilstoši revidentu un ekspertu sniegtajām rekomendācijām un jaunākajām izmaiņām un prasībām starptautiskajos grāmatvedības standartos (International Financial Reporting StandardsIFRS) ir nepieciešama rūpīgāka un padziļināta pieeja a/s Ventspils nafta 2008.gada konsolidētā pārskata sastādīšanā, lai garantētu attiecīgajiem Latvijas un starptautiskajiem standartiem pilnībā atbilstošu un skrupulozu pārdoto biznesa aktīvu atspoguļojumu gada pārskatos.
 
Patlaban atbilstoši a/s Ventspils nafta akcionāru sapulcē ievēlētā zvērinātā revidenta atzinumam a/s Ventspils nafta revidēto pārskatu apstiprināšana nebūs šķērslis kārtējās akcionāru sapulces sasaukšanai līdz 2009.gada 31.jūlijam.
           
 
 
A/s Ventspils nafta
Sīkākai informācijai –
Gundega Vārpa,
sabiedrisko attiecību un reklāmas vadītāja,
tālr.: +371 67229182;
www.vnafta.lv
Pielikumi