Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “Latvijas Krājbanka” atmaksā sindicēto aizdevumu
Emitents Latvijas Krājbanka, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-05-15 13:35:07
Versijas komentārs
Teksts

15. maijā AS “Latvijas Krājbanka” (turpmāk tekstā – Latvijas Krājbanka)  atmaksājusi  tai izsniegto sindicēto aizdevumu EUR 15 miljonu (LVL 10,54 milj.) apmērā.

Līgums par sindicētā aizdevuma saņemšanu tika parakstīts  pagājušā gada maijā. Aizdevums tika piešķirts uz 364 dienām, skaitot no līguma parakstīšanas dienas.  Aizdevuma procentu likme bija noteikta 1,2% + 3 M EURIBOR apmērā. Sindicētā aizdevuma pilnvarotais organizators un aģents bija Bayerische Landesbank, Vācija. Darījumā piedalījās piecas kredītiestādes: Bayerische Landesbank, Raiffeisen Zentralbank Osterreich Aktiengesellschaft, AS "Parex banka", Salzburger Landes - Hypothekenbank AG un VAS "Latvijas Hipotēku un zemes banka". Latvijas Krājbankai šis bija pirmais sindicētā aizdevuma darījums, tas norisinājās veiksmīgi un bija izdevīgs visām darījuma pusēm. 

Latvijas Krājbanka sniedz daudzveidīgus finanšu pakalpojumus privātām un juridiskām personām un tai ir plašākais klientu apkalpošanas centru tīkls Latvijā. Latvijas Krājbanka ieņem pirmo vietu Latvijas komercbanku vidū pēc klientu apkalpošanas centru skaita un trešo vietu pēc skaidras naudas izņemšanas automātu skaita - šobrīd darbojas jau 122 klientu apkalpošanas centri, no kuriem 41 ir minibankas, un 194 skaidras naudas izņemšanas automāti.

Latvijas Krājbanka – Tava tuvākā banka!

 

Kristīne Ozolniece
AS “Latvijas Krājbanka”
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: 67068031
Mob.: 25912461
E-pasts: kristine.ozolniece@lkb.lv



Pielikumi