Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS ELKO Grupa kļūst par Toshiba portatīvo datoru oficiālo izplatītāju Ukrainā
Emitents ELKO Grupa AS (549300TNFQRZUIMUKG02)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-05-06 17:53:13
Versijas komentārs
Teksts
Viens no vadošajiem IT produktu un komponenšu vairumtirgotājiem Austrumeiropā, Latvijas lielākais uzņēmums AS ELKO Grupa ir kļuvis par pasaules vadošā IT ražotāja un sistēmu integratora Toshiba portatīvo datoru oficiālo izplatītāju Ukrainā.
„Uzņēmums Toshiba ir ieinteresēts sadarboties ar partneriem, kas darbojas dažādās valstīs, jo tas nodrošina lielāku strukturālo un finansiālo stabilitāti un uzņēmumam ELKO Grupa piemīt šāda kvalitāte. Kompānijai Toshiba ir pozitīva pieredze sadarbībā ar uzņēmumu ELKO Grupa Krievijas tirgū kopš 2005. gada un mēs priecājamies, ka tagad ELKO Grupa kļūst par mūsu produkcijas izplatītāju arī Ukrainā” – sacīja Igors Snitko, Toshiba Europe GmbH Reģionālais direktors NVS un Baltijas valstīs.
Uzņēmuma ELKO Grupa Distribūcijas direktors Ilgonis Inspēters, komentējot parakstīto distribūcijas līgumu, teica: „Sadarbībā ar kompāniju Toshiba mēs redzam nopietnas un ilglaicīgas perspektīvas. Šī ir kompānija, kura jau ilgus gadus ir līderis portatīvo datoru novatoriskās tehnoloģijās un kurai šis virziens vienmēr ir bijis prioritārs. Mūsu plāns ir ģeogrāfiski paplašināt mūsu veiksmīgo sadarbību arī uz citām uzņēmuma ELKO Grupa teritorijām.”
ELKO Grupa
AS ELKO Grupa dibināta 1993. gadā. ELKO Grupa ir Latvijas lielākais uzņēmums un kopš 2007. gada strādā ar vairāk nekā viena miljarda ASV dolāru lielu gada apgrozījumu. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir datortehnikas un elektronikas preču vairumtirdzniecība Baltijā, Centrālajā un Austrumeiropā un NVS.
Uzņēmums pārstāv vairāk nekā 80 ražotājus un pārdod to preces vairāk nekā 6300 mazumtirgotājiem, vietējiem datortehnikas ražotājiem un sistēmu integratoriem. ELKO Grupa piedāvā vairāk nekā 9000 produktu nosaukumu no pasaules pazīstamākajiem piegādātājiem - Acer, Intel, Seagate, Samsung, Sony, TomTom, Western Digital un citiem. Pašlaik uzņēmumā nodarbināti vairāk nekā 340 cilvēki. AS ELKO Grupa pieder vairākām fiziskām personām, kā arī AS IT Investīcijas, investīciju fondam Amber Trust un East Capital Asset Management saistītajiem investīciju fondiem.
 
Papildu informācija:
Kristīne Saulriete
AS ELKO Grupa
Mārketinga un komunikāciju direktore
Tālrunis: + 371 6709 3214
Fakss: + 371 6709 3299
http://www.elkogroup.com
Pielikumi