Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Atklāts Trasta komercbankas Klientu apkalpošanas centrs
Emitents TRASTA KOMERCBANKA, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-03-31 10:43:17
Versijas komentārs
Teksts

Šonedēļ, 30.martā, durvis vēra Trasta komercbankas (ТКВ) jaunais Klientu apkalpošanas centrs Vecrīgā, Palasta ielā 1, kurš turpmāk kalpos kā centrālais bankas birojs. Šogad Trasta komercbanka atzīmē savu 20 gadu jubileju un jaunā ēka ir sava veida dāvana gan bankas klientiem, gan kolektīvam.

Trasta komercbankas jaunais Klientu apkalpošanas centrs atrodas pašā Rīgas sirdī – Vecrīgā, līdzās Doma baznīcai, Palasta ielā 1. Ēkā veikti apjomīgi remontdarbi un izveidots izsmalcināts interjers Art Deko stilā. Mājīgā klientu apkalpošanas centra atmosfēra radīta atbilstoši klasiskiem viesmīlības kanoniem, lai nodrošinātu visaugstākā – VIP līmeņa - apkalpošanu katram bankas klientam.

TKB ēka Miesnieku ielā 9, kas līdz šim kalpoja kā bankas centrālais birojs, tagad ir pārveidota par Trasta komercbankas Klientu biznesa attīstības centru. Turpmāk klienti te varēs risināt jautājumus, kas saistīti ar kreditēšanu, līzingu, tirdzniecības operāciju finansēšanu un citiem biznesa attīstībai nepieciešamajiem finanšu risinājumiem.

Trasta komercbankas juridiskā adrese un tālruņu numuri netiek mainīti. Uz visiem jautājumiem par bankas pakalpojumiem Jums atbildes sniegs TKB Infocentra speciālisti pa tālruni 67027777.

Agita Mūsiņa
sabiedrisko attiecību speciāliste
AS „Trasta komercbanka”

Pielikumi