Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Parex bankas akcionāru pilnsapulce notiks maijā
Emitents Reverta, AS (iepriekšējais nosaukums - Parex banka, AS) (097900BHBR0000064855)
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-03-24 09:10:26
Versijas komentārs
Teksts
Lai īsā laika periodā Parex bankas akcionāriem nebūtu divas reizes jāpiedalās akcionāru sapulcēs, kā arī sakarā ar to, ka pēc sarunu pabeigšanas ar sindicēto kredītu devējiem nepieciešams laiks akcionāru sapulcē izskatāmo jautājumu un dokumentu papildināšanai, Parex banka valde nolēma atcelt izsludināto ārkārtas akcionāru sapulci 24.martā un kārtējo akcionāru sapulci 30.martā, un apvienot minētās sapulces, sasaucot vienu akcionāru sapulci.
 
Parex bankas akcionāru sapulce notiks maijā, par konkrētu sapulces datumu tiks paziņots likumā noteiktajā kārtībā. Lēmums par akcionāru sapulču apvienošanu un tajās paredzēto jautājumu izskatīšanu vienā reizē būtiski palielina akcionāru iespējas tajā piedalīties.
  
Par Parex banku:
 
Parex banka dibināta 1992.gadā, patlaban bankas filiālēs visā Latvijā strādā vairāk kā 2200 cilvēki. Bankai ir pārstāvniecības, filiāles un meitas uzņēmumi 15 pasaules valstīs, tajā skaitā filiāles Berlīnē, Stokholmā un Tallinā, Šveicē un Lietuvā. Parex banka ir vienīgais American Express sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express kredītkartes.
 
Papildu informācija:
Irēna Miziša
Investoru attiecību nodaļas vadītāja
Tālr.: 6 777 8565
E-pasts: investor.relations@parex.lv
Pielikumi