Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Akciju komercbanka “Baltikums” ir uzsākusi darbību Kiprā
Emitents Akciju komercbanka ''Baltikums'', AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-02-25 14:17:21
Versijas komentārs
Teksts

Kipras Centrālā banka ir izsniegusi atļauju AS „Akciju komercbanka „Baltikums”” filiāles darbībai Kiprā. Bankas Kipras filiāles atvēršana ir viens no svarīgākajiem posmiem bankas starptautiskā tīkla paplašināšanā.
Akciju komercbanka „Baltikums” atrodas Kipras uzņēmējdarbības galvaspilsētas Limasolas vienā no prestižākajiem darījumu centriem: Maximou Michailidi, Maximos Plaza, Tower 3, Office 401, P.C. 3106, Limassol, Cyprus.
Bankas darbība Kiprā nodrošinās tālāku bankas attīstību Eiropas Savienībā. AS „Akciju komercbanka „Baltikums”” stratēģijā ir uzsvērta Eiropas un starptautisko klientu apkalpošana, īpaši uzsverot Corporate & Private Banking pakalpojumus.

Bankas Corporate Banking darbības pamata virziens ir jūras un tirdzniecības biznesa uzņēmumu apkalpošana, un Kipra ir viena no populārākajām kuģu reģistrācijas valstīm, tāpēc banka Kiprā kļūs par mūsu klientu - kuģu īpašnieku apkalpošanas centru. Klientiem tiek piedāvāts profesionāls bankas serviss, kas paredzēts īpaši šai klientu kategorijai un viņu uzņēmējdarbībai. Jūras un starptautiskās tirdzniecības uzņēmējdarbības pieredze ļauj bankai sagatavot konkurētspējīgus un profesionālus piedāvājumus šajā jomā.

Savukārt Private Banking ir finanšu pakalpojumu komplekss privātiem klientiem, kam ir ievērojams kapitāls vai citi aktīvi un kam saskaņā ar vienošanos ar banku tiek nodrošināta individuāla apkalpošana.
Tāpat Akciju komercbanka „Baltikums” Kiprā apkalpos savu klientu uzņēmējdarbību Eiropas Savienībā un paplašinās savas iespējas, piesaistot Eiropas klientus.
AS „Akciju komercbanka „Baltikums”” ir savas pārstāvniecības Almati (Kazahstāna) un Kijevā (Ukraina).

Uldis Zandars
AS “Akciju komercbanka “Baltikums””
Produktu attīstības un mārketinga pārvaldes vadītājas vietnieks
Tālr.: +371 67 704 672, +371 29 206 536
E-pasts: uldis.zandars@baltikums.eu

Pielikumi