Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Akciju sabiedrība Ventspils nafta kļūst par Latvijas Olimpiskās komitejas sponsoru
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-02-12 09:35:33
Versijas komentārs
Teksts
Pēc dažu gadu pārtraukuma, valstij grūtos ekonomiskajos apstākļos, akciju sabiedrība Ventspils nafta nolēmusi atkal kļūt par Olimpiskās kustības oficiālo atbalstītāju Latvijā, piešķirot ziedojumu 900 000 latu apjomā šim gadam. Šis ir 2009.gadam apjomīgākais ziedojuma līgums, ko Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) parakstījusi ar Olimpiskās kustības atbalstītāju.
 
Ziedojuma līdzekļu izmantošana paredzēta LOK reģionālo sporta programmu attīstībai, tajā skaitā Olimpiskās komandas sagatavošanai startiem Ziemas Olimpiskajās spēlēs Vankūverā (2010).
 
„Šajā Latvijas valstij grūtajā un ekonomiski sarežģītajā situācijā esam atraduši iespēju atkal atbalstīt Latvijas Olimpisko kustību un palīdzēt mūsu sportistiem piepildīt savus mērķus, nesot Latvijas vārdu pasaulē. A/s Ventspils nafta ar lepnumu un interesi seko līdzi Latvijas sportistu dalībai starptautiskās sacensībās. Priecājamies, ka mūsu valsts vārds kļuvis atpazīstamāks gan pasaules sporta organizētājiem, gan līdzjutējiem,“ parakstot līgumu, atzina a/s Ventspils nafta valdes priekšsēdētāja Olga Pētersone.
 
Savukārt LOK prezidents Aldons Vrubļevskis ar gandarījumu uzsvēra: „Noslēgtais līgums finansiālās krīzes apstākļos sniegs vērā ņemamu atbalstu sporta programmām un veicinās mūsu olimpiešu izaugsmi, kas ir ļoti svarīga olimpiskās kvalifikācijas gadā. Šobrīd nevienai nozarei neklājas viegli, tāpēc jūtamies lepni un pagodināti, ka Ventspils nafta ir bijusi pietiekami drosmīga un apņēmīga, lai palīdzētu „piecu apļu zīmē” notiekošajai sporta dzīvei. Ceru, ka šī sadarbība nesīs jaunus rezultātus.”
 
A/s Ventspils nafta tradicionāli ir aktīva sporta aktivitāšu atbalstītāja. Arī LOK un a/s Ventspils nafta sadarbībai ir ilgstošs vēsturisks pamats – tā aizsākās jau 1995.gadā. Sadarbības laikā Ventspilī tapa viena no modernākajām sporta būvēm Baltijā – olimpiskais centrs Ventspils, kas turpina pilnveidoties arī šobrīd. LOK investīciju un sportistu atbalsta programmu ietvaros atbalstīti dažādi olimpiskie sporta veidi, tai skaitā basketbols, bobslejs, vieglatlētika, riteņbraukšana un citi sporta veidi.
 
Sīkākai informācijai:
 
Gundega Vārpa,
a/s Ventspils nafta sabiedrisko attiecību un reklāmas vadītāja,
tālr.: +371 29277656; e-pasts: gundega.varpa@vnafta.lv
Pielikumi