Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS ELKO Grupa iegūst ekskluzīvas „NVIDIA” produktu sērijas „TESLA” izplatīšanas tiesības
Emitents ELKO Grupa AS (549300TNFQRZUIMUKG02)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-02-09 09:54:07
Versijas komentārs
Teksts
Viens no vadošajiem IT produktu un komponenšu vairumtirgotājiem Austrumeiropā, Latvijas lielākais uzņēmums AS ELKO Grupa ir ieguvis ekskluzīvas tiesības izplatīt pasaulē vadošā videokaršu ražotāja „NVIDIA” īpašo produktu sēriju „TESLA”.
 
Šī gada janvārī noslēdzot līgumu, AS ELKO Grupa ir kļuvusi par vienīgo oficiālo „NVIDIA” produktu grupas „TESLA” izplatītāju visās uzņēmuma ELKO Grupa pārstāvētajās valstīs. Pateicoties šai sadarbībai, turpmāk ELKO Grupa saviem klientiem varēs piedāvāt augstvērtīgos „NVIDIA” „TESLA” sērijas produktus, kas ļauj ievērojami palielināt datu apstrādes jaudu un veikt uzdevumus, kas ar ikdienā izmantotajiem datoriem nav iespējams.
Pasaules līderis programmējamās grafikas un grafisko procesoru izstrādē „NVIDIA” izgatavo augstvērtīgus grafikas apstrādes produktus darba stacijām, personālajiem datoriem, spēļu konsolēm un mobilajam ierīcēm. Ar 240 straumēšanas procesoriem katrā GPU un revolucionāro NVIDIA® CUDA™ paralēlo skaitļošanas arhitektūru, „NVIDIA TESLA”, izmantojot vēl nepieredzētu grafiskā procesora veiktspēju, palīdz daudz ātrāk un precīzāk veikt vissvarīgākos skaitļošanas izaicinājumus visdažādākajās nozarēs visā pasaulē, piemēram, video kodēšanā, ģeoloģiskā izpētē, medicīnisko izmeklējumu vizualizācijā un zinātniskajos pētījumos.
Sīkāka informācija par NVIDIA TESLA produktiem http://www.nvidia.com/object/tesla_computing_solutions.html.
Sīkāka informācija par NVIDIA www.nvidia.com.
 
ELKO Grupa
AS ELKO Grupa dibināta 1993. gadā. ELKO Grupa ir Latvijas lielākais uzņēmums un pērn sasniedza vairāk kā viena miljarda ASV dolāru lielu apgrozījumu. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir datortehnikas un elektronikas preču vairumtirdzniecība Baltijā, Centrāleiropā un NVS. Uzņēmums pārstāv aptuveni 70 ražotājus un pārdod to preces vairāk nekā 6300 mazumtirgotājiem, vietējiem datortehnikas ražotājiem un sistēmu integratoriem. ELKO Grupa piedāvā vairāk nekā 7000 produktu nosaukumu no pasaules pazīstamākajiem piegādātājiem - "Acer", "Intel", "Seagate", "Samsung", "Sony" un "Western Digital". Pašlaik uzņēmumā pavisam nodarbināti 330 cilvēki. AS ELKO Grupa pieder vairākām fiziskām personām, kā arī AS IT Investīcijas, investīciju fondam "Amber Trust" un "East Capital Asset Management" saistītajiem investīciju fondiem.
 
Papildu informācija:
Kristīne Saulriete
AS ELKO Grupa
Mārketinga un komunikāciju direktore
Tālrunis: + 371 6709 3214
Fakss: + 371 6709 3299
e-pasts: kristine_saulriete@elkogroup.com
http://www.elkogroup.com
Pielikumi