Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Komentārs: Izmaksu optimizācijas plāna ietvaros pieņemts lēmums slēgt pārstāvniecības Vācijā, Lielbritānijā un Uzbekistānā
Emitents Reverta, AS (iepriekšējais nosaukums - Parex banka, AS) (097900BHBR0000064855)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-02-03 10:10:15
Versijas komentārs
Teksts

Izmaksu optimizācijas un bankas struktūrvienību darbības efektivitātes palielināšanas ietvaros "Parex banka" valde pieņēma lēmumus slēgt pārstāvniecības Vācijā (Frankfurtē pie Mainas), Lielbritānijā (Londonā) un Uzbekistānā (Taškentā).

Lēmumi par pārstāvniecību slēgšanu tika pieņemti, izvērtējot struktūrvienību darbību apjomu un apsverot iespējas pārstāvēt banku no Rīgas. Šobrīd Vācijā “Parex banka” ir pārstāvēta ar filiāli, kurai ir trīs klientu apkalpošanas centri Berlīnē, Hamburgā un Minhenē, tāpēc nav nepieciešams uzturēt paralēlu struktūru reprezentācijas funkciju veikšanai. Lēmums par pārstāvniecības slēgšanu Londonā tika pieņemts, jo pašreiz sarunas ar visiem bankas partneriem un investoriem tiek risinātas no Rīgas. Savukārt, Taškentā Parex grupa biznesa mērķu sasniegšanā ir plānots izmanot citus efektīvākus instrumentus.

Parex grupai ir pārstāvniecības, filiāles un meitas uzņēmumi 13 pasaules valstīs, ieskaitot bankas filiāles ar klientu apkalpošanas centriem Igaunijā, Vācijā un Zviedrijā. Parex banka ir Parex grupas pamatuzņēmums. Parex grupai pieder arī vairāki meitas uzņēmumi, kas darbojas dažādos finanšu tirgus sektoros, tai skaitā, meitas bankas “AP Anlage und Privatbank” AG Šveicē un “Parex Bankas” Lietuvā, ieguldījumu pārvaldes kompānijas Latvijā, Krievijā, Ukrainā, Lietuvā, Latvijas pensiju fonds “Parex atklātais pensiju fonds”, līzinga un faktoringa kompānijas Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Krievijā, Ukrainā, Baltkrievijā, Azerbaidžānā, Gruzijā un dzīvības apdrošināšanas kompānija “Parex Dzīvība”. Parex banka saviem klientiem piedāvā integrētus pakalpojumus tādās jomās, kā kreditēšana, maksājumu kartes, līzings, aktīvu pārvaldīšana un vērtspapīru tirdzniecība.

Pielikumi