Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par VAS Latvijas Hipotēku un zemes banka pamatkapitāla palielināšanu.
Emitents Latvijas Hipotēku un zemes banka, VAS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-01-29 15:19:23
Versijas komentārs
Teksts  

Saskaņā ar  VAS Latvijas Hipotēku un zemes banka 22. 01.2009. ārkārtas akcionāru sapulces lēmumu banka palielina savu pamatkapitālu 29.01.2009. par LVL 29 517 768 (divdesmit deviņi miljoni pieci simti septiņpadsmit tūkstoši septiņi simti sešdesmit astoņi lati un 00 santīmi). Līdz ar to kopējais pamatkapitāla apjoms sasniegs LVL 78 030 911 (septiņdesmit astoņi miljoni trīsdesmit tūkstoši deviņi simti vienpadsmit lati un 00 santīmi ).

 Hipotēku bankas valdes priekšsēdētāja vietnieks Rolands Paņko atzīst, ka „kapitāla palielinājums ļauj bankai turpināt izaugsmi un pamatdarbības paplašināšanu ar galveno virzienu - Latvijas uzņēmēju kreditēšanu. Kapitāla palielinājums saistāms ar Hipotēku bankas realizēto Uzņēmumu konkurētspējas uzlabošanas atbalsta programmu, kuras ietvaros tiek izdoti aizdevumi investīciju un apgrozāmo līdzekļu finansēšanai.”

 

 

Pielikumi