Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
A/s “Preses nams” ievēl jaunu padomi
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-01-23 16:02:31
Versijas komentārs
Teksts

A/s “Preses nams” akcionāru sapulcē šodien ir pārvēlēta uzņēmuma padome, kuras sastāvā turpmāk strādās jauni padomes locekļi Raivis Veckāgans, Raitis Nešpors, Dace Kaņepe un Armands Puče, bet Lilita Seimuškāne darbu padomē turpinās.

Padomes locekļu amatus pamet Ilva Purēna, Normunds Staņēvičs, Jānis Blaževičs un Andris Uzuleņš. Pirmā jaunās padomes sēde paredzēta pirmdien, 26. janvārī, kad arī tiks ievēlēti padomes priekšsēdētājs, viņa vietnieks un uzņēmuma valde.

A/s “Preses nams” ir lielākais poligrāfijas koncerns Baltijas valstīs un nozares līderis šajā reģionā. 2008. gada vasarā a/s “Preses nams” atklāja savu jauno grāmatu ražotni Rīgas rajona Ropažu novada Silakroga Jāņsilos, tās izveidē investējot 13,5 miljonus latu un kļūstot par vienu no 300 lielākajiem grāmatu ražošanas uzņēmumiem visā pasaulē. A/s “Preses nams” katru mēnesi iespiež aptuveni 150 dažādus žurnālus un 70 dažādus laikrakstus, kā arī izgatavo vairākus simtus miljonu etiķešu gadā. Lielākais a/s “Preses nams” akcionārs ir a/s “Latvijas kuģniecība” meitas uzņēmums “LASCO Investment”, kuram pieder 95.4% uzņēmuma akciju.


Sīkākai informācijai:
Marita Ozoliņa-Tumanovska
Sabiedrisko attiecību dienesta vadītāja
Tālr. 67020120, 29287169
E-pasts: marita.ozolina@lscgroup.lv
Pielikumi