Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Parex bankas padome paplašina valdes sastāvu
Emitents Reverta, AS (iepriekšējais nosaukums - Parex banka, AS) (097900BHBR0000064855)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-01-09 14:34:38
Versijas komentārs
Teksts
Piektdien, 9.janvārī, Parex bankas padome pieņēma lēmumu paplašināt esošo bankas valdes sastāvu ar vienu valdes dalībnieku. Par to ievēlēts Parex bankas viceprezidents finanšu jautājumos Roberts Stuģis. Lēmums pieņemts, jo pašreizējā situācijā finanšu direktora loma ir stratēģiski svarīga gan valdes darbā, gan arī nodrošinot akcionārus un Finanšu un kapitāla tirgus komisiju ar precīzu un operatīvu informāciju.
 
R.Stuģis Parex bankā strādā kopš 2001. gada, 2005.gadā viņš ieguvis maģistra grādu uzņēmējdarbības vadībā, absolvējot Rīgas ekonomikas augstskolu. Parex bankas valdes sastāvā jau darbojas Parex bankas Klientu apkalpošanas daļas vadītājs un vecākais viceprezidents klientu apkalpošanas jautājumos Guntis Beļavskis, Parex bankas valdes loceklis Valters Ābele, kā arī Parex bankas viceprezidents klientu apkalpošanas jautājumos Vladimirs Ivanovs. Parex bankas valdes priekšsēdētājs ir Nils Melngailis.
 
Parex bankas padomes sastāvā darbojas Rolands Paņko, Andžs Ūbelis, Kaspars Āboliņš, Gints Freimanis, Karls Hokans Šellokers (Carl Hakan Kallaker) un Žaneta Jaunzeme – Grende. Padome ir bankas pārraudzības institūcija, kas pārstāv bankas akcionāru intereses akcionāru sapulču starplaikā un uzrauga valdes darbību, nodrošinot bankas darbības turpmāku izaugsmi un attīstību.
Parex banka dibināta 1992.gadā, patlaban bankas filiālēs visā Latvijā strādā vairāk kā 2200 cilvēki. Bankai ir pārstāvniecības, filiāles un meitas uzņēmumi 15 pasaules valstīs, tajā skaitā filiāles Berlīnē, Stokholmā un Tallinā, Šveicē un Lietuvā. Parex banka ir vienīgais American Express sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express kredītkartes.
 
Papildu informācija:
Viktors Zaķis,
Korporatīvo komunikāciju speciālists
Tālrunis: 67010141 vai 29476754
e-pasts: viktors.zakis@parex.lv
Pielikumi